Özlenen Eskişehir'e az kaldı!

Es-Es'in teknik patronu Yanal, "Önümüzdeki sezon her kulvarda fırtınalar estirecek bir takım kurmak adına kolları sıvadık" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mayıs 2012 Güncelleme 23 Mayıs 2012, 02:05
Özlenen Eskişehir’e az kaldı!

İÇİNDEKİLER

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, taraftarların yüreğine su serperken iddialı açıklamalarda bulundu. Yeni sezonda fırtına gibi esecek bir takım kurmak adına kollarını sıvadıklarını belirten Yanal, "Yönetimimizle birlikte son derece uyumlu bir çalışma içindeyiz. Eksiklerimizi belirlemiş durumdayız. Bunları gidermek adına gerekli adımları atıyoruz, ancak transfer konusunda aceleci davranmadan bize uyum sağlayacak isimleri bünyemize katmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

BÜYÜK CAMİAYIZ
Eskişehirspor'un Türkiye'nin önde gelen kulüplerinden biri olduğunu belirten Yanal, "Eskişehir, gerek tarihi gerekse camiasıyla bu ülkenin önde gelen takımlarından biridir. Spor Toto Süper Lig'de zirveye oynamayı her zaman hak eden bir kulüptür. Tek amacımız, Eskişehir'i hak ettiği yerlere yeniden taşımak" diye konuştu.

ÇITAMIZ YÜKSELDİ
Geride kalan sezonu da değerlendiren deneyimli teknik adam, "Avrupa Ligi için play-off oynamaya hak kazandık, ama sonunu getiremedik. Bu sezon geride kaldı. Ligi beşinci sırada bitirdik. Bu demektir ki, önümüzdeki sezon ilk 4 içinde olmayı hedeflemeliyiz. bunu da başaracak güçteyiz" diye konuştu.

TARAFTARA HAYRANIM
Eskişehir tribünlerine de değinen Yanal, "Türkiye'nin en keyifli tribünlerine sahibiz. Onlar gibi bir taraftar grubu önünde oynamak son derece keyifli. Kendilerine hayranım" dedi.

SANKİ YENİDEN DOĞMUŞ GİBİYİM
Eskişehirspor'da son maçlardaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Batuhan Karadeniz, "Gerek hocam Ersun Yanal gerek yönetim gerekse de taraftarın bana olan desteğiyle kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum. Önümüzdeki sezon çok daha iyi olacağım" ifadelerini kullandı.

TÜRK KÜLTÜRENE BÜYÜK SAYGI DUYUYORUM
Kırmızı-Siyahlı takımın etkili isimlerinden Diomansy Kamara, "Türk insanlarına ve Türk kültürüne büyük saygı duyuyorum. Son derece sıcakkanlı, samimiler. Türkiye'de bulunmaktan dolayı son derece mutluyum" ifadelerini kullandı.