"Galatasaray karşısında pasif oynamayacağız"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, Galatasaray karşısında Fenerbahçe maçında oynadıkları pasif oyunu sergilemeyeceklerini söyledi.

Giriş Tarihi 08 Mart 2012, 00:00 Güncelleme 08 Mart 2012, 15:57
Galatasaray karşısında pasif oynamayacağız

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'de cumartesi günü Galatasaray ile karşılaşacak Gençlerbirliği hazırlıklarını tek çalışma ile sürdürdü. Teknik Direktör Fuat Çapa nezaretinde yapılan günü tek çalışması yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Isınma koşusu ile başlayan çalışma, koordinasyon, topla ısınma, 5'e 2 oyun ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde yarı alanda çift kale maç oynandı. Antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Mehmet Sedef düz koşu yaparken çift kale maç sırasında ayak bileği burkulan Mehmet Akgün ise çalışmayı tamamlayamadı.

-ÇAPA: "ALINACAK PUAN BİZİM İÇİNDE ÇOK ÖNEMLİ"-

Antrenman sonrası değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Fuat Çapa, alınacak puanların Galatasaray için ne kadar önemliyse kendileri içinde bir o kadar önemli olduğunu söyledi. Genç teknik adam, "Fenerbahçe maçı sonrası moral bozukluğunu pazar gününde bıraktık. Pazartesi günü itibariyle tamamen Galatasaray maçına konsantre olduk. Fenerbahçe karşısında yaptığımız hataları tekrarlamamamız gerekiyor. Sezon içerisinde birkaç böyle maç olur. Biz çok kötü rakip ise çok iyi bir gündeydi. Beş tane lig maçı kaldı. Bu maçlar play-off'u belirleyecek. Bizde play-off'ta yer almak için mücadele ediyoruz. Ne kadar Galatasaray için puanlar önemliyse bizim içinde bir o kadar önemli. Cumartesi oynadığımız gibi pasif oynamayacağız." dedi.

Kadroda değişiklik yapıp yapmayacağı ile ilgili sorula ise Çapa, takımda rotasyon düşünmediğini ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı:

"Çünkü biz bu arkadaşlarla bu puanları topladık. Herkesin bir veya iki maç kötü oynama hakkı var. Ama kötü mücadele etme hakkı yok. Buna göre değerlendireceğiz."