Galatasaray'da ismi ayrılacaklar listesinde olan Sacha Boey performansıyla zirveye çıktı

Galatasaray’da sezon başında ismi ayrılacaklar listesinde olan genç yetenek Sacha Boey, son haftalarda ortaya koyduğu başaralı futbolla dikkat çekiyor. Trabzonspor deplasmanında da performansıyla ön plana çıkan yıldız futbolcu istatistikleriyle de zirveye yerleşti.

Giriş Tarihi 29 Ağustos 2022, 14:08 Güncelleme 29 Ağustos 2022, 14:11
Galatasaray’da ismi ayrılacaklar listesinde olan Sacha Boey performansıyla zirveye çıktı

İÇİNDEKİLER

Comparisonator'un verilerine göre Sacha Boey, ligdeki diğer sağ bek oyuncuları arasında zirveyi koruyor. Başarılı defansif aksiyonlarda 100/82 oran yakalayan Boey, 37 top kazanımıyla dikkat çekiyor.

55 kez 1-1 defansif mücadeleden galip ayrılan yıldız oyuncu, ofansif anlamda ise 16 kez rakiplerine üstünlük sağladı. Maç başına 1.34 başarıyı orta yapan Boey, 24 kez araya girme istatistiği yakaladı.

21 yaşındaki oyuncu gönderilecekler listesinde olduğu için sezon başında Avusturya kampına dahil edilmemişti. 4 milyon Euro piyasa değeri olan Boey'un Galatasaray ile olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.

Sarı-Kırmızılılar'ın yıldızı için İtalyan Ligi ekiplerinden Verona, Udinese ve Monza harekete geçmiş ancak yönetim bu haberleri yalanlamıştı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise Trabzonspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Boey bizimle kalacak" açıklamasında bulunmuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN