2. kez Fenerbahçe Kulübü Başkanı seçilen Ali Koç: Fenerbahçe artık tek yürek olacak!

Fenerbahçe'nin Olağan Genel Kurulu'na tek aday olarak giren Ali Koç, 6459 oyla yeniden başkanlığa seçildi. Başkan Ali Koç, "Pandemi dahil bir çok olumsuzluğa rağmen katılım son derece iyi oldu. İsveç'ten oyunu kullanıp gidenler oldu. Camiamız kulübüne sahip çıkmıştır" diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Haziran 2021 Güncelleme 27 Haziran 2021, 06:59
2. kez Fenerbahçe Kulübü Başkanı seçilen Ali Koç: Fenerbahçe artık tek yürek olacak!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Olağan Genel Kurulu'na tek aday olarak giren Ali Koç, 6459 oyla yeniden başkanlığa seçildi. Ali Koç, şu ifadeleri kullandı:

Bugünden sonra sen, ben, o demede, sadece biz dediğimiz, sadece Fenerbahçe dediğimiz yeni bir dönem olmasını temenni ediyorum. Yan yana, omuz omuza olacağız. Yarın çok geç. Fenerbahçe artık tek yürek olacak, aynı marşı söyleyecek. Fenerbahçe forması giyen tüm futbolcular da takım olmayı sizlerden öğrenecek. Neticesinde formanın hakkını sonuna kadar verecek Sizlerden aldığımız yetkiyle yepyeni bir döneme yelken açıyoruz. Önümüzdeki dönem sporun renginin sarı lacivert olmasını hedefliyoruz, temenni ediyoruz. Doğrusuyla, yanlışıyla geçmiş 3 yılda çok büyük tecrübeler kazandık. Futbolda başarı olmadığı takdirde diğer başarılar göz ardı ediliyor. Bana göre futbolda her yıl belirli bir aşama kaydettik. Belirli doğruları daha fazla yaptık. Kadromuz yüzde 70 hazır. Sadece birkaç dokunuşa ihtiyaç var...

İŞTE ALİ KOÇ'UN YÖNETİM LİSTESİ
ASİL ÜYELER:

Erol Bilecik
Burak Ç. Kızılhan
Ömer Temelli
Mehmet Dereli
Fethi Pekin
A. Sertaç Komsuoğlu
Simla Türker Bayazıt
Hüseyin Arslan
Esin Güral Argat
Nüket Küçükel Ezberci
Ahmet Ketenci
Alper Pirşen
Kemal Danabaş
Ruşen Çetin

YEDEK ÜYELER:
Selma Altay Rodopman
Ömer Okan
Selahattin Baki
Bekir İrdem
İlker Dinçay
Özgür Özaktaç
Can Gebetaş

6 BİN 459 OY KULLANILDI
Fenerbahçe
Genel Kurulu'nda toplam 6 bin 459 oy kullanıldı. Genel kurul son derece sakin bir ortamda geçti. Sarı-Lacivertli kulüpte oy kullanma hakkı olan toplam 29 bin 9 üye bulunuyor.

BEN HER ZAMAN F.BAHÇELİ'YDİM
Caner Erkin de genel kurulda oyunu kulllandı. Yıldız futbolcu, "Ufak bir ayrılık oldu ama ben her zaman Fenerbahçeli'ydim. Galatasaray'da oynarken de Fenerli olduğumuzu söylemiştim" açıklamasını yaptı.

GENEL KURUL'DA SÜRPRİZ İSİM!
TFF 1. Başkan vekili ve UEFA Yönetim Kurulu üyesi Servet Yardımcı da oyunu kullananlar arasındaydı. Yardımcı'nın oy kullanmasına bazı Galatasaray ve Beşiktaşlı taraftarlar sanal alemde tepki gösterdiler.