Galatasaray ile Fenerbahçe arasında transfer savaşı çıktı! Mehmet Özcan ve Batuhan Kör’e Kanarya daha cazip bir teklifle gitti

Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray’ın kadrosuna katmak istediği 2 genç yıldız adayına kanca attı. Sarı-Lacivertliler, Eskişehirspor’un 22 yaşındaki ön liberosu Mehmet Özcan’ın menajeriyle temas kurdu. 19 yaşındaki gelecek vadeden santrfor Batuhan Kör için ise Bursaspor’un kapısı çalındı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Aralık 2020 Güncelleme 18 Aralık 2020, 07:00
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında transfer savaşı çıktı! Mehmet Özcan ve Batuhan Kör’e Kanarya daha cazip bir teklifle gitti

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği 2 genç yıldız adayına kanca attı.

Sarı-Lacivertliler, Eskişehirspor'un 22 yaşındaki ön liberosu Mehmet Özcan'ın menajeriyle temas kurdu. 19 yaşındaki gelecek vadeden santrfor Batuhan Kör için ise Bursaspor'un kapısı çalındı.

BURSASPOR İLE GÖRÜŞÜLDÜ


Mehmet Özcan'ın sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Bonservis bedeli söz konusu değil. Batuhan Kör için ise Bursaspor'a teklif yapıldı. Genç santrfor için pazarlıklar devam ediyor.

ASLAN'IN CEVABI NE OLACAK


Fenerbahçe'nin bu hamlesine Galatasaray'ın vereceği cevabın nasıl olacağı ise merak konusu. Zira Sarı-Lacivertli kurmaylar her iki oyuncu için de daha cazip bir teklif ortaya koydu.