Ada’da Ozan Tufan savaşı! 3 kulüp onun için harekete geçti...

İngiliz basını Crystal Palace tarafından uzun süredir takip edilen milli futbolcu Ozan Tufan için Southampton ve Everton’ın da devreye girdiğni yazdı. Habere göre 3 kulüp de sezon sonunda resmi teklif yapacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Nisan 2020 Güncelleme 27 Nisan 2020, 07:00
Ada’da Ozan Tufan savaşı! 3 kulüp onun için harekete geçti...

İÇİNDEKİLER

Bu sezon Fenerbahçe forması altında müthiş bir çıkış yakalayan Ozan Tufan'a İngiliz kulüplerinin ilgisi sürüyor… Ada basınında dün çıkan bir habere göre milli futbolcu için transfer savaşı kapıya dayandı. İddiaya göre Crystal Palace tarafından uzun süredir takip edilen Ozan Tufan için iki Premier Lig kulübü daha devreye girdi.

Everton ve Southampton'ın da yıldız futbolcuyu gündemine aldığı ifade edildi. Sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini kısa süre önce uzatan Ozan Tufan için 3 kulübün de resmi teklif hazırlığında olduğu iddialar arasında. Ekonomik bir darboğaz içinde olan Fenerbahçe yönetiminin gelecek cazip bir teklife kayıtsız kalamayacağı belirtiliyor.



Ozan Tufan daha önce yaptığı bir açıklamada Premier Lig'de oynamayı çok istediğini söylemişti. Sezon sonunda İngiliz kulüpleri ve Fenerbahçe arasında yaşanacak pazarlıkların sonucu büyük bir merakla bekleniyor.



Bir dönem futboldan kopma noktasına gelen Ozan Tufan şimdi İngilizler'in transfer gündeminde.