Fenerbahçe’de Zeljko Obradovic krizi! "Bana gelen teklif yok"

Fenerbahçe ile sözleşme uzatma konusunda anlaşma sağladığı iddia edilen Zeljko Obradovic, “Kulüpten hiç kimse ile konuşmadım” dedi. "Önceliğim Fenebahçe'nin antrenörü olarak kalmak" ifadesini kullanan Obra'nın yönetimin ilgisiz tavırları nedeniyle son derece üzgün ve kırgın olduğu öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Nisan 2020 Güncelleme 23 Nisan 2020, 06:57
Fenerbahçe’de Zeljko Obradovic krizi! Bana gelen teklif yok

İÇİNDEKİLER



Son
yıllarda Fenerbahçe'nin en başarılı ve istikrarlı şubesi olan erkek basketbolda büyük bir kriz yaşanıyor… Sarı-Lacivertli yönetimin, dünyaca ünlü antrenör Zeljko Obradovic'le yeni sözleşme konusunda anlaştığı iddia ediliyordu. Ancak gerçeğin çok farklı olduğu ortaya çıktı.


NE BAŞKAN NE DE BİR YÖNETİCİ!
Yaklaşık 3 aydır ne Başkan Ali Koç'un ne de yönetimden başka bir ismin sözleşme için Obra ile görüşmediği belirlendi. Başarılı antrenör de dünkü açıklamalarıyla bunu doğruladı.


"ÖNCELİĞİM FENER'DE KALMAK"
Obradovic, "Kontratımın uzatılması ile ilgili ne kendi ne de başka kulüpten bir kişiyle görüştüm. Bana gelen bir teklif yok. Önceliğim Fenerbahçe'nin başantrenörü olarak kalmak" dedi.


KOPMA NOKTASINA MI GELDİ?
Ancak alınan bilgilere göre Obra yönetimin ilgisizliği nedeniyle son derece üzgün ve kırgın… Başarılı antrenörün Fenerbahçe'den kafa olarak kopma noktasına geldiği de öne sürülüyor.


BAŞKA TAKIMLA GÖRÜŞMEM
Zeljko Obradovic, "Kendi kulübümle kontratım varken başka bir kulüple görüşmemek benim hayatımdaki prensibimdir. Adımın başka takımlarla anıldığı haberler doğru değil, yanlış haberlerdir" diye konuştu.