Abdullah Avcı: En büyük silahım Quaresma

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Avusturya kampındaki hırsı ve performansıyla alkış aldı... Tecrübeli hoca yakın çevresine "Müthiş profesyonel. En büyük silahlarımdan biri olacak" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2019 Güncelleme 31 Temmuz 2019, 07:58
Abdullah Avcı: En büyük silahım Quaresma

İÇİNDEKİLER

Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'a transferinden sonra herkes Quaresma'nın durumunu merak ediyordu. Portekizli'nin Avcı'nın sistemine uygun olmadığı konuşulurken "Hoca, Quaresma'yı gönderir" yorumları yapılmıştı.

GERÇEK BİR PROFESYONEL
Ancak Quaresma'nın antrenmanlardaki müthiş hırsı ve performansı tecrübeli teknik adamı çok şaşırttı. Avcı yakın çevresine "Quaresma gerçek bir profesyonel" dedi.



​AVUSTURYA'DA ÖZEL GÖRÜŞME
Quaresma'nın bu sezon en büyük silahlarından biri olacağını belirten Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın, Avusturya kampında Portekizli yıldız ile bir toplantı yaptığı öğrenildi.



ABDULLAH AVCI İLE ARASI ÇOK İYİ
Beşiktaş'ın Avusturya kampında Quaresma performansı ile göz doldurdu. Portekizli yıldız ile Avcı'nın arasının çok iyi olması dikkatlerden kaçmadı.

FİKRET ORMAN'LA DA BUZLAR ERİDİ
Hazırlık kampı öncesi Başkan Fikret Orman'la medyada yer alan haberler dolayısıyla sorun yaşayan Quaresma, bu problemi de çözdü.