Fenerbahçe yeni sezona yepyeni kadroyla girmeyi planlıyor

Fenerbahçe yönetimi sözleşmesi bitecek olan 9 isimden sadece Skrtel’e yeni teklif yapacak. Soldado ve Valbuena için karar sezon sonu verilecek... Frey kesin olarak gönderilecek.Sarı-Lacivertliler en az 1 stoper ve 1 sol bek alacak. Orta saha, kanatlar ve forvete en az 2'şer takviye yapılacak... Bu operasyonun yönetime ne kadara mal olacağı soru işareti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mart 2019 Güncelleme 21 Mart 2019, 08:03
Fenerbahçe yeni sezona yepyeni kadroyla girmeyi planlıyor

İÇİNDEKİLER



Tarihinin
en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe ortaya çıkan kötü tablonun izlerini silmek için kolları sıvadı. Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşacak bir kadro kurmayı hedefleyen Sarı-Lacivertliler kadroyu sil baştan yapacak. Yönetim en az 8 isimle yolları ayırmayı, eksik yerleri de en az 8 yıldızla takviye etmeyi düşünüyor.


SKRTEL'DE ISRAR EDİLMEYECEK
Alınan bilgilere göre Sarı-Lacivertliler sözleşmesi bitecek olan 8 futbolcu içinden sadece Sktrel'e teklif yapacak. Ancak Slovak yıldıza düşük bir maaş önerilecek. 'Hayır' yanıtı gelmesi durumunda ısrar edilmeyecek.


TRANSFERİN SAYISI ARTABİLİR
Yönetim en 1 stoper ve 1 sol bek alacak. Orta alan, kanatlara ve forvet ise minimum 2'şer takviye yapılacak. Gidecek isimler ve Ersun Yanal'ın raporuna göre gelecek isimlerin sayısı artabilir.


BÜYÜK HÜSRAN YAŞANDI
Bu sezon tam 310 milyonluk bir harcama yapmasına rağmen büyük hüsran yaşayan yönetim birkez daha kesenin ağzını açacak. Yeni operasyonun kulübe nasıl bir mali yük getireceği belirsizliğini koruyor.



ARTIK FİKİRLER DEĞİŞTİ!
Başkan Ali Koç daha önce yaptığı açıklamalarda Andre Ayew'i yeni sezonda da kadroda düşündüklerini söylemişti. Ancak Ganalı yıldızın beklenen performansı gösterememesi üzerine sezon sonunda yolların ayrılmasına karar verildi.