Avni Aker ruhu geri dönüyor! Trabzonspor evinde kolay kolay geçit vermiyor...

Bu sezon ‘öze dönüş projesi’ne imza atan Bordo-Mavililer taraftarının büyük desteğiyle evinde kolay kolay geçit vermiyor. İç sahada 13 maçta alınan 26 puan ve oynanan futbol "Avni Aker ruhu dönüyor" yorumunu beraberinde getirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mart 2019 Güncelleme 13 Mart 2019, 08:00
Avni Aker ruhu geri dönüyor! Trabzonspor evinde kolay kolay geçit vermiyor...

İÇİNDEKİLER



Süper Lig
'de 40 puanla 4. sırada yer alan Trabzonspor, son sezonlardaki en iyi iç saha performanslarından birini gösteriyor. Bordo-Mavililer, ligin 25. haftası sonunda evinde oynadığı 13 maçın 8'inden galibiyetle ayrıldı. Rakipleri ile 2 maçta berabere kalan Karadeniz ekibi, 3 karşılaşmayı ise kaybetti.


İÇ SAHADA EN İYİ 3. TAKIM
Trabzonspor, sahasında 13 maçta 26 puan toplayarak, son 4 sezonda en iyi iç saha performansını gösterdi. Karadeniz ekibi, iç sahada Galatasaray ve Başakşehir'in ardından 3. en fazla puan kazanan takım olarak oldu.


G.SARAY VE FENER'İ DEVİRDİ
Trabzonspor, sahasında Sivasspor'u 3-1, Galatasaray 4-0, Kasımpaşa'yı 4-2, Fenerbahçe'yi 2-1, Konyaspor'u 3-0, Çaykur Rizespor'u 4-1, Ankaragücü'nü 1-0 ve Akhisarspor'u 2-1 mağlup etti.


TARAFTAR DESTEĞİ ÇOK BÜYÜK
Bu sezon 'öze dönüş' projesine imza atan Bordo-Mavililer taraftarların büyük desteğini arkasına alıyor... Akyazı'da ortaya çıkan bu performans, "Avni Aker ruhu geri dönüyor" yorumunu da beraberinde getirdi.