Aslan’da tek yol 5 maç 15 puan

Zirvenin tam 8 puan gerisinde kalan Cimbom; Trabzonspor, Kasımpaşa, Akhisar, Erzurum ve Antalyaspor maçlarında 15 puan almayı hedefliyor... Sarı-Kırmızılılar, Başakşehir'in 5 haftalık süreçte Fenerbahçe, Malatya ve Bursa önünde kayıp yaşayabileceğini, farkın da kapanacağını planlıyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Şubat 2019 Güncelleme 08 Şubat 2019, 08:01
Aslan’da tek yol 5 maç 15 puan

İÇİNDEKİLER




Alanya
'da aldığı beraberlikle lider Başakşehir'in 8 puan gerisine düşen Galatasaray hem Trabzonspor maçına hazırlanıyor hem de zirve planları yapıyor... Sarı- Kırmızılılar öncelikle önündeki 5 maçtan mutlaka 15 puanla ayrılmayı hedefliyor. Bu serinin ilk halkası da pazar günkü Trabzonspor sınavı olacak.

​BURSA'YA KADAR KAYIP YASAK!
Cimbom ardından Kasımpaşa (D), Akhisar, Erzurum (D) ve Antalya maçlarına çıkacak. Sarı-Kırmızılılar bu maçlardan 15 puan toplamak ve 26. haftadaki Bursa deplasmanına kadar kayıp yaşamak istemiyor.


​BAŞAKŞEHİR'İN FİKSTÜRÜ ZORLU
Bu süreçte lider Başakşehir ise sahasında F.Bahçe ve Bursa, deplasmanda ise Malatya önünde çok zorlu sınavlar verecek. G.Saray cephesi, Başakşehir'in bu 3 maçta da puan kaybedebileceğine inanıyor.


​ŞAMPİYONLUĞA İNANÇ TAM
Ayrıca Başakşehir'le TT Stadı'nda karşılaşacak olmayı dahesaba katan Sarı-Kırmızılılar, şampiyonluğa olan inancını güçlü bir şekilde koruyor. Ancak öncelikle 5 maçtan mutlaka 15 puan toplamak gerekiyor.