Utanç verici

Hollandalı hoca, “İlk yarıdaki görüntü utanç vericiydi . Çok kötü durumdayız. Yarın (bugün) futbolcularla bir araya gelerek yolumuza öyle devam edeceğiz” dedi. Fenerbahçe yönetiminin Phillip Cocu’nun menajerini İstanbul’a çağırıp fesih şartlarını görüşmesi ve Ersun Yanal ile temasa geçmesi bekleniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ekim 2018 Güncelleme 01 Ekim 2018, 01:31
Utanç verici

İÇİNDEKİLER

Dün gece Rize deplasmanında adeta darmadağın olan Fenerbahçe'nin teknik patronu Cocu maçın ardından açıklamalarda bulundu. Takımının durumu için "Utanç verici" ifadesini kullanan Cocu, "İlk yarı gösterdiğimiz görüntü utanç vericiydi. İlk yarı üç gol yemek inanılmaz bir şey. Çok kötü bir durumdayız" dedi.

ÇOK KÖTÜ BİR DURUMDAYIZ
Cocu şöyle devam etti: Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp için çok kötü bir durum bu. Taraftarlarımızdan özür diliyorum. Bizi desteklediler ve biz onlar için bir şey veremedik yine. Böyle oynama lüksümüz yok.



SADECE BÜYÜK MAÇLARLA OLMAZ
Sadece büyük takımlarla oynadığınız maçlarda değil her maçta mücadele etmelisiniz. İyi oynarsınız kötü oynarsınız bu işin başka bir tarafı. Yarın kafamızı toplayıp bir araya geleceğiz ve yolumuza öyle devam edeceğiz...

FESİH ŞARTLARI GÖRÜŞÜLECEK
Bu arada Başkan Ali Koç ve yönetimin Cocu'nun menajerini İstanbul'a çağırarak fesih şartlarını görüşeceği öğrenildi. Yönetimin teknik direktörlük için ilk aday olarak Ersun Yanal'ı düşündüğü de gelen haberler arasında.