Şampiyonluk değil 3 puan maçı

Terim uyardı: TT Stadı’nda daha önceki haftalardan farklı hiçbir organizasyon yapılmamasını isteyen tecrübeli hoca, “Bu şampiyonluk maçımız değil. Sadece 3 puan maçı. Her türlü işimiz son haftaya kalacatıkr” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mayıs 2018 Güncelleme 11 Mayıs 2018, 01:57
Şampiyonluk değil 3 puan maçı

İÇİNDEKİLER

Yarın TT Stadı'nda sezonun son maçına çıkacak olan Galatasaray'da büyük bir heyecan var... 3 puanı alması halinde şampiyonluk yolunda dev bir adım atacak olan Sarı-Kırmızılılar hazırlıklarını mutlak galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Maç öncesinde yine konsantrasyonu üst seviyede tutmak isteyen Fatih Terim'in yöneticilerden flaş bir talepte bulunduğu öğrenildi.

ŞAMPİYONLUK GÖZTEPE'YE KALIR!
TT Stadı'nın dışında ve içinde bundan önce oynanan maçlardan farklı bir organizasyon istemeyen tecrübeli hocanın, "Bu şampiyonluk maçımız değil. Sadece 3 puan maçı. Her türlü işimiz Göztepe karşılaşmasına kalacaktır" dediği belirlendi.

MALATYASPOR ÇOK CİDDİ BİR RAKİP
Takımda kesinlikle bir rehavet veya rahatlama oluşmamasını isteyen Terim, Malatyaspor'un çok ciddi bir rakip olduğu konusunda futbolcularını uyarıyor. Başarılı teknik adam, özellikle rakibin takım savunmasındaki başarısı üzerinde duruyor.