Kartal gol gol gol

Ligde gol açısından kısır bir sezon geçiren Beşiktaş, Osmanlı maçında patlama yapmak istiyor. Başta Cenk olmak üzere Talisca, Ba bel ve Lens zorlu maça özel olarak hazırlandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Aralık 2017 Güncelleme 17 Aralık 2017, 02:24
Kartal gol gol gol

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Osmanlıspor önünde galibiyetin yanı sıra gol sorununu da çözmeyi hedefliyor. Takımın ligde oynadığı 15 maçta 23 gol atmasından memnun olmayan Teknik Direktör Güneş hafta içinde başta duran toplar olmak üzere gol varyasyonlarına önem verdi. Hafta içinde gol krizini çözmek için ektsra çalışma yapıldı.

KAPALI DEFANSLARA ÖNLEM
Takımın oynadığı son 5 maçın 3'ünden sahadan beraberlikle ayrılması üzerine özellikle kapalı defansları geçmek için çalışmalar yapıldı. Güneş; Cenk, Talisca, Babel, Lens ve Negredo ile özel olarak ilgilendi.

CENK'E UYGULAMALI ÇALIŞMA
Bu sezon ligde geçen sezonun altında bir performans gösteren Cenk'e gol sayısını artırmak için ayrıca şut çalışması yaptırıldı. Marke edildiğinde etkisiz kalan Cenk'in ne yapması gerektiği uygulamalarla anlatıldı.

​QUARESMA'NIN YERİNE LENS
Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş bugün Quaresma'yı kulübeye çekerek gol şansı daha çok olan Lens'le oyuna başlamak istiyor. Ayrıca Medel'i 11'de oynatacak olan Güneş, Atiba'yı yedek soyunduracak.



3 FUTBOLCU
SARI KART SINIRINDA
Beşiktaş' ta 3 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Pepe, Talisca ve Babel'den kim kart görürse cezalı duruma düşecek. Böylece Sivasspor ile oynanacak maçta forma giyemeyecek.

OSMANLISPOR'A BÜYÜK ÜSTÜNLÜK
BEŞİKTAŞ, Osmanlıspor önünde oynadığı 4 maçı da kazandı. Daha önceki adı Ankaraspor olan Osmanlıspor Beşiktaş'a karşı son galibiyeti 2008-09'da 3-1'lik skorla aldı.

VODAFONE PARK'TA DALYA HEYECANI
BEŞİKTAŞ, Vodafone Park'ta bugüne kadar 3 kulvarda oynadığı 41 resmi karşılaşmada fileleri 99 kez havalandırdı. Beşiktaş 1 gol atarsa bu statta dalya diyecek.