Marcelo gidiyor 2'si birden geliyor

Fransız kulübünün 8 milyon Euro+1 milyon Euro bonus teklifine “evet” diyen Siyah-Beyazlı yönetim Domagoj Vida’yı bonservisiyle, Mangala’yı da kiralık olarak transfer etmeyi planlıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Haziran 2017 Güncelleme 14 Haziran 2017, 01:48
Marcelo gidiyor 2’si birden geliyor

İÇİNDEKİLER

Bir süredir Marcelo Guedes için Lyon'la pazarlık yapan Beşiktaş yönetiminin direnci kırıldı... Fransa'dan gelen son bilgilere göre Siyah-Beyazlılar, Lyon'un yaptığı 8 milyon Euro+1 milyon Euro bonus teklifini kabul etti. Marcelo'nun da kariyerine Fransa'da devam etmeye sıcak baktığı ve resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılacağı öğrenildi. Elindeki en önemli savunma oyuncsunu satmayı kabul eden Beşiktaş'ın transferdeki yol haritası da belli oldu.

VIDA UZUN SÜREDİR LİSTEDE
Siyah-Beyazlılar uzun süredir görüştüğü Domagoj Vida'yı Dinamo Kiev'den bonservisiyle kadrosuna katacak. Yönetim ayrıca Eliaquim Mangala'yı da Manchester City'den satın alma opsiyonuyla kiralamayı düşünüyor.

ŞENOL GÜNEŞ BU İŞE NE DER?
Teknik direktör Şenol Güneş her seferinde şampiyon kadronun bozulmasını istemediğini söylüyor. Tecrübeli hocanın Brezilyalı stoper Marcelo'nun satışına nasıl bir tekpi göstereceği merakla bekleniyor.