Lens'i istiyoruz

Orman 2 stoper, 1 sağ kanat oyuncusu alacaklarını söyledi. Beşiktaş Başkanı, Lens’i de istediklerini açıklayarak, “O çok iyi bir yıldız”dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mayıs 2017 Güncelleme 31 Mayıs 2017, 01:40
Lens’i istiyoruz

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman açıklamalarda bulundu. Fenerbahçeli Lens'le ciddi biçimde ilgilendiklerini söyleyen Orman ayrıca 2 defans ve bir sağ kanat oyuncusu alacaklarını ifade etti. Beşiktaş Başkanı, "Lens'le Dinamo Kiev'e gittiğinde de ilgilendik. Kiev'de savaş çıkınca gelmek istedi. Geçen sene de alacaktık, devre arasında Çin'e gitmek istedi. Onun için geçen sene olmadı. Beşiktaş sıçrama tahtası değil. Beşiktaş araç değil amaçtır. Bu sene bakacağız. Olabilir de olmayabilir de. Ondan daha fazla düşündüklerimiz var" diye konuştu.

KJAER'İ HOCAMIZ İSTİYOR
Fenerbahçe'de forma giyen Kjaer'i de Şenol Güneş'in çok istediğini ifade eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Ancak biz Kjaer'in daha iyisini almak isteriz. Elimizdeki maddi imkanlar belli. Canım cennet istiyor ama günahlar kol vermiyor" ifadesini kullandı. Listelerinde Mangala'nın olup olmadığı sorusuna esprili bir yanıt veren Fikret Orman, "Ümraniye'de mangal yapacağız. Mangala ile ilgileniyoruz ama Manchester City ne yapmak istiyor bunu bilemiyoruz. Daha görüşmedik" dedi. Beşiktaş Başkanı ayrıca, "Kimi almadıysak hayırlı oldu, kimi aldıysak da hayırlı oldu. Bu bizim şansımızdı" diye konuştu.