Kafada sadece zafer var

Şenol Güneş ve Advocaat için bugünkü derbiyi kazanmaktan başka bir alternatif yok. 2 teknik adam oyundaki tüm planlarını 3 puan üzerine kurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mayıs 2017 Güncelleme 07 Mayıs 2017, 01:49
Kafada sadece zafer var

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş ve Fenerbahçe bugün şampiyonluğun kaderini etkileyecek çok önemli bir maça çıkıyor. 2 takımın kurmayları bu karşılaşmaya odaklanırken Başakşehir'in Antalya'da galip gelmesi tüm planları bozdu. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Fenerbahçe'nin hocası Dirk Advocaat artık galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Güneş, Fenerbahçe'yi yenerek Başakşehir ile aralarındaki 4 puanlık farkı korumak böylece son 4 haftaya avantajını sürdürerek girmek istiyor. Hollandalı hoca oa Vodafone Arena'dan çıkaracağı bir galibiyetle lig ikinciliği iddiasını sonuna kadar devam ettirmeyi planlıyor. 2 takım da karşılaşma öncesi rakiplerinin zaaflarını değerlendirmek için önlemlerini aldı.

ADRIANO&BABEL'İN GÖZÜ OZAN'DA
BEŞİKTAŞ Fenerbahçe'de sağ bek Şener'in yerine bu mevkide oynaması beklenen Ozan Tufan'ın zaaflarını Adriano ve Babel ile değerlendirmeyi planlıyor. Fenerbahçe ise savunmada zaafiyeti olan Beşiktaş'ı devirmek için savunmanın arkasına atılacak toplara bel bağladı. Özellikle Van Persie ve Sow'un savunmanın arkasına atılacak toplarda Beşiktaş'ı devirmesi hedefleniyor.