Hedef 50. yılda şampiyonluk

“Bu kadarını beklemiyordum. İlk yarıdaki Trabzonspor ile ikinci yarıdaki Trabzonspor arasında büyük fark var... Cefa çekiyoruz ama sefa süreceğimiz günler yakın... 50. yılımızda şampiyon olmak istiyoruz”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2017 Güncelleme 15 Mart 2017, 01:20
Hedef 50. yılda şampiyonluk

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akhisar Belediyespor ile deplasmanda oynanan ve 3-1 kazanılan maçın ardından, takımın yakaladığı havanın gelecek yıla da yansıyacağına vurgu yaptı. İşte Usta'nın açıklamaları: "İlk yarı ile ikinci yarı arasında siyah ile beyaz kadar bir fark olacağına kesinlikle inanıyorduk. Çünkü ilk yarıda çok büyük uğraş veriliyordu fakat bir türlü sonuç alamıyorduk. Ama aldığımız sonuçlar iyi bir kadro kurduğumuzu emeklerimizin boşa gitmediğini gösteriyor. İnşallah da böyle devam eder. Biz yönetim olarak zor günler geçirdik. Geçiriyoruz da. Biz yönetenleriz. Biz biraz daha dayanabiliriz, cefayı biraz daha çekebiliriz. Ama kesinlikle sefayı süreceğimiz günlerin geleceğine inanıyorum çünkü doğru işler yapmaya çalışıyoruz.

G.SARAY MAÇINDA 41 BİN 461 TARAFTAR
"Hafta sonunda Galatasaray ile tarihi bir maç oynayacağız. Bizim yeni stadımız 41 bin 461 kişilik. Ve 41 bin 461 koltuktan bir tanesinin eksik kalmadan dolacağına kesinlikle inanıyorum. Biz seçime girdiğimizde sloganımız vardı, '50. Yılda şampiyonluğa' diye. "Olacağız" demedim. Ama 50. Yılda şampiyonluğa gidebilen bir takım inşa etmekti benim orada söylemek istediğim. Bu başarılabilir mi neden olmasın tabi ki başarabiliriz."