TFF'nin bütçesi rekor kırarak 602 milyon TL’ye ulaştı

TFF Genel Kurulu’nda konuşan Başkan Yıldırım Demirören, “Bütçemiz 602 milyon TL’ye ulaştı” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Haziran 2016 Güncelleme 10 Haziran 2016, 00:00
TFF’nin bütçesi rekor kırarak 602 milyon TL’ye ulaştı

İÇİNDEKİLER

TFF Başkanı Yıldırım Demirören Mali Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. Mali durum hakkında bilgi veren Yıldırım Demirören, "Bütçemiz 602 milyon TL'ye ulaştı. Bu da kulüplerimize daha fazla yardım edeceğimiz anlamı taşıyor. Bir yandan tasarruf yaparken diğer taraftan daha fazla kaynak yaratmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

MARKA DEĞERİ
Yıldırım Demirören futbolun marka değerini yükseltmek ve yüceltmek için futbol ekonomisinin büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "TFF olarak biz hem büyümeye hem de büyüyen ekonominin etkin ve verimli kullanımına odaklanmak zorundayız" ifadesini kullandı.

6 HAKEM DEVRİ SONA ERDİ
TFF Başkanı Yıldırım Demirören ligde şampiyon olan Beşiktaş ve Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Galatasaray'ı yürekten kutladığını ifade ederek, "Süper Lig'i ayrı bir paket olarak yurt dışında yayın hakları konusunda satışa sunacağız. Önümüzdeki sezon Süper Lig'de düdük çalan hakem sayısı 22'ye düşecek. 6 hakemden 4 hakeme dönüyoruz" ifadesini kullandı.

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ
Demirören futbolu borç batağı içinden çıkarmak ve ekonomik risklerden uzak kalmak için birlikte çalışmaları gerektiğini sözlerine ekledi.