Arena'da büyük buluşma

Beşiktaşlı oyuncular Arena Stadı'nın zeminine ilk kez ayak bastı. Statta toplu halde fotoğraf çekildi. Yakın bir zamanda oğlu Mustafa Koç'u kaybeden Rahmi Koç da Vodafone Arena'yı gezenler arasındaydı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mart 2016 Güncelleme 11 Mart 2016, 01:41
Arena’da büyük buluşma

İÇİNDEKİLER

BEŞİKTAŞ' tan yapımı süren Vodafone Arena'ya büyük çıkarma... Başkan Fikret Orman, yöneticiler, futbolcular, teknik kadro ve başta Koç Grubu Onursal Başkanı Rahmi Koç olmak üzere işadamları Arena'da bir araya geldi. Beşiktaş Futbol Takımı ve iş dünyasını bir araya getiren yemekte yapımı devam eden zemine inen Futbol A Takımı toplu halde fotoğraf çektirdi. Fotoğrafı hemen sosyal medya hesaplarından paylaşan futbolcular duydukları heyecanı ve sabırsızlığı dile getirdiler. Başkan Fikret Orman'ın da Şenol Güneş4e büyük bir heyecan içinde stadı anlattığı görüldü. Olcay Şahan paylaştığı fotoğrafın altına, "Uzun zaman sonra mutluluk, sevgi, gurur, özlem dolu bir mabed ziyareti. Çok şükür hasret bitiyor" diye yazdı.

İŞ DÜNYASINDAN ÇOK SAYIDA KİŞİ KATILDI
Başkan Fikret Orman ve yöneticiler uzun yıllardır Beşiktaş'ın sponsorluğunu yapan yakın zamanda da oğlu Mustafa Koç'u kaybeden Rahmi Koç'a Vodafone Arena'dan satın aldığı locayı ve stadı gezdirdi. Birçok Beşiktaşlı iş adamının davetli olarak katıldığı yemeğe iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Burada verilen yemeğin ardından katılımcılar Vodafone Arena şeklindekipastayı kesti.



VODAFONE ARENA PASTASI KESİLDİ
STATTA
verilen yemeğin ardından Vodafone Arena şeklinde yapılan pasta kesildi. Rahmi Koç da pastayı kesenler arasındaydı. Şenol Güneş ve Tolga Zengin'ede plaket verildi.