Top atışı

Ziraat Türkiye Kupası'nda dün Başakşehir ile Amedspor'un maçı vardı. Amedsporlu taraftarlar terör örgütü PKK lehine slogan attı. Başakşehirli Semih Şentürk ise 90+5'de karşı takımın ağlarını havalandırdı. Ardından da asker selamını çaktı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ocak 2016 Güncelleme 29 Ocak 2016, 01:37
Top atışı

İÇİNDEKİLER

Kaos lobisi, Türkiye'yi karıştırmak için her yolu denemeye kalkıştı. Son olarak kanlı terör örgütüne emirler yağdırdı. Hainler, Doğu ve Güneydoğu'yu savaş alanına çevirmek için her türlü kanlı planı uyguladı. Asker ve polis hainlerin planlarını boşa çıkardı. Teröre son darbeyi ise yeşil sahalar attı. Adres Medipol Başakşehir ile Amedspor karşılaşmasıydı. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda dün Ziraat Türkiye Kupası maçı vardı. A Grubu 6. hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir ile Amedspor kozlarını paylaştı. Başakşehirli Semih Şentürk, takımı 2-1 gerideyken sahneye çıktı. 90+5'de rakip takımın filelerini havalandırdı. Golden sonra ise Amedspor taraftarları terör örgütü PKK lehine slogan attı. Bunun üzerine Semih Şentürk, karşı takımın taraftarlarının bulunduğu tribüne gidip asker selamını çaktı. Semih'in bu hareketi sosyal medyada da büyük takdir topladı.



İşte Semihle ilgili yorumlar:
Helal sana Semih ! Teşekkürler Semih. Asker ve polislerimize ARMAĞAN olsun.
Semih Şentürk gene aşırı adamlığını kanıtlamış.
Semih Şentürk'ün selamına hiç bu kadar sevinmemiştim.
Teröre süper cevap! Semih Şentürk çakar Amedspor bakar.
Semih Şentürk gerekeni yapmış.

Maçın ilk yarısını Amed Sportif Faaliyetler takımı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda ise Medipol Başakşehirli Semih Şentürk sahneye çıktı. 67'inci dakikada golü atıp farkı bire indirdi. 90+5'inci dakikada Doka'nın sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta kaleci Levent'in dışarı tokatlamak istediği top Semih'in önünde kaldı. Başarılı oyuncu, meşin yuvarlağı bekletmeden filelere gönderdi ve 2-2'lik beraberliği sağladı.

Fenerbahçe'nin eski golcüsü olan Semih'e (solda) Rizespor'dan transfer edilen Cenk Ahmet de eşlik etti.



Amedsporlu taraftarlar, tribünden terör örgütüne destek verdi. Semih ise asker selamı ile tokadı indirdi.