Ocak'ta seçim olmalı

Galatasaray camiasının önemli isimlerinden Ahmet Özdoğan, "Taraftar ile yönetim arasına polis girmişse, Florya'yı tomalar bekliyorsa seçim kaçınılmaz" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Aralık 2015 Güncelleme 16 Aralık 2015, 00:55
Ocak’ta seçim olmalı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Beşiktaş'a yenilmesinin ardından Sarı-Kırmızılı taraftarların Florya'ya giderek yönetimi protesto etmesi, Florya'yı tomaların koruması Sarı-Kırmızılı camiada büyük ses getirdi. Galatasaray camiasının önemli isimlerinden ve son kongrede başkan adayı olan Prof. Dr. Ahmet Özdoğan, "Eğer taraftar ile yönetim arasına polis girmişse Florya'yı tomalar koruyorsa seçim kaçınılmaz" dedi. Galatasa- ray'ın 14 yıl şampiyon olamadığı dönemlerde bile bu tür olayların yaşanmadığını vurgulayan Özdoğan, " Kurulda baskan belki de tekrar aday olur ve yonetimini yenileyip seçime girer.. Ama yönetim ile taraftar arasında bir sorun varsa kendinizi sorgular devam edeyim mi etmeyeyim mi dersiniz.. Ben yönetimin değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Genel Kurul omadan buişler çözülmez" dedi. Fatih İşbecer'in "Galatasaray fakirleşirken zenginleşen yöneticiler olmuş" sözlerinin ise çok önemli olduğunu belirten Özdoğan, "Camianın bütünleşmesi lazım. Güven tazelemesi lazım. Ocak'ta seçimli genel kurulun olması şart" vurgusunu yaptı.

YÖNETİME SEÇİM ÇAĞRISI
Ahmet Özdoğan, Galatasaray Yönetimi'nin en kısa zamanda seçime gitmesi gerektiğini söyledi. Özdoğan, "Yönetim ocak ayında seçim kararı almalı. Başkan Özbek seçime girer veya girmez. Ama bu artık kaçınılmaz" vurgusunu yaptı.

YÖNETİME& FUTBOLCULARA SERT TEPKİ!
GALATASARAYLI taraftarlar Beşiktaş yenilgisinin ardından soluğu Florya'da aldılar. Yönetime ve futbolculara büyük tepki gösteren taraftarlar, "Liseli başkan istemiyoruz" "Siz en güzel duyguların katilisiniz" "Ruhsuz gevşekler" diye bağırdılar.