Ver elini UEFA

Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Fenerbahçe, gözünü UEFA'ya çevirdi. Sarı-Lacivertliler'i play-off turunda D.Zagreb , Karabağ, Videoton, Poznan, Salzburg gibi takımlar bekliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ağustos 2015 Güncelleme 06 Ağustos 2015, 01:33
Ver elini UEFA

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Shakhtar Donetsk'e 3-0 yenilerek gruplara kalma şansını kaybeden Fenerbahçe gözünü UEFA Avrupa Ligi'ne dikti. UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turu oynayacak olan Sarı-Lacivertliler bu turda gelecek rakibini bekliyor. Sadece Süper Ligi değil Avrupa'da ses getirecek bir kadro kuran Sarı-Lacivertliler'in, bu turu geçmekten başka bir şansı yok. Yeni kurulan bir takım oldukları için zamana ihtiyacı olan Fenerbahçe, belki yeterli zamanı bulamayacak ama en azından Shakhtar kadar güçlü ve oturmuş bir takımla eşleşmeyecek. Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi play-off turunda seribaşı olmanın avantajını yaşayacak.

PLAY-OFF'TA RAKİPLER FENERBAHÇE'NİN DİŞİNE GÖRE
FenerbahçE play-off turunu geçip gruplara kalması durumunda ise en kötü ihtimalle 3. torbadan kuraya girecek. Sarı-Lacivertliler'in 2. torbadan da kuraya katılma ihtimali bulunuyor. Tarihinin en güçlü kadrolarından birini kuran Fenerbahçe'yi, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Dinamo Zagreb, Karabağ, Sparta Prag, Videoton, Lech Poznan, Salzburg, Panathinaikos, Vitoria Plzen, Yong Boys, Midtjylland gibi takımlar bekliyor.

ALEX BU KEZ AFFETMEDİ
İLK maçta Shakhtar'ın en etkili ismi olan Alex Teixeira dün gece inanılmaz bir gole imza attı. Kendisine atılan uzun pası 30-40 metre kadar müthiş bir süretla süren Brezilyalı futbolcu Şener'in tüm çabalarına rağmen vuruşunu yaptı. Volkan'ın müdahalesine karşın filelere giden top Ukrayna ekibinin 3. golü oldu.

MAÇIN HAKKI BU DEĞiLDi
Karşılaşmanın ardından konuşan Josef de Souza, 2. yarıda çok etkili olduklarını, gole birçok kez gole yaklaştıklarını ama skor bulamadıklarını söyledi. Brezilyalı futbolcu, "3-0 ağır bir skor gibi gözükebilir ama oyunun hakkı bu değildi. Üzgünüz. Yolunuma UEFA Avrupa Ligi'nde gideceğiz" dedi