Meunier'de son raunt

Galatasaray Club Brugge'ün başarılı sağ beki için Belçika takımına en son olarak 3.5 milyon Euro önerdi. Önce 5 milyon Euro isteyen Brugge'lü yöneticilerin giderek yumuşaması umutları iyice arttırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ağustos 2015 Güncelleme 02 Ağustos 2015, 00:50
Meunier’de son raunt

İÇİNDEKİLER

Galatasaray transferde atağa kalktı. Stoper sorununu Rodriquez'i alarak çözen Sarı-Kırmızılı yönetim sağ beke odaklandı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun takımda görmeyi çok istediği Club Brugge'ün başarılı sağ beki Thomas Meunier için 2 kez Belçika kulübüyle pazarlığa oturan ancak sonuç elde edemeyen Galatasaray Yönetimi dün yeni bir teklif daha sundu. Brugge'e 3.5 milyon Euro öneren Sarı-Kırmızılı yöneticilerden ısrarla 5 milyon Euro isteyen Belçika kulübünün yöneticileri bu oyuncuyu bu rakamdan aşağıya vermeyeceklerini söyledi. Ancak Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in de araya girmesi sonucu Brugge ile olan pazarlığın bugün de sürmesi bekleniyor. Galatasaray'ın bu rakamı 4 milyon Euro'ya çıkarmayı planladığı öğrenilirken Belçika kulübünün başlangıçtaki 5 milyon Euro ısrarının sona erdiği ve iki kulübün ortak noktada buluşması bekleniyor. Bugün ya da yarın bu transferde önemli gelişmelerin olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

MEUNIER GALATASARAY'DA OYNAMAK İSTİYOR
ANCAK bu transferde Dortmund, Manchester United ve Liverpool da bu oyuncu için Galatasaray'ın karşısına çıkacak en büyük engel olarak gösteriliyor. Ancak Meuiner'in Galatasaray'ı özellikle istediği ve yakın çevresine, "Liverpool ve Manchester United'a gidersem yedek kalma tehlikem var. Böyle bir riske girmek istemiyorum. Galatasaray benim için doğru bir tercih olur. Yeter ki kulüpler anlaşsın" dediği belirlendi. Bu arada Belçika kulübünün bu oyuncu için yapılacak kiralama tekliflerine kesin olarak karşı çıkacağı öne sürüldü. Brugge kulübünün Meunier'i bonservisiyle satarak para kazanmanın hesaplarını yaptığı gelen bilgiler arasında.