Bu yapıda barınamayan topçuyu tutmam

Trabzonspor Başkanı, A Spor'a yaptığı açıklamada Onur'un kendiinsden değil, hatayı kime yaptıysa ondan özür dilemesi gerektiğin siöyledi. Hacıosmanoğlu, "Bu yapı içinde barınamayan topçuyu tutmam" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ağustos 2015 Güncelleme 02 Ağustos 2015, 01:15
Bu yapıda barınamayan topçuyu tutmam

İÇİNDEKİLER

TRABZONSPOR Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu A Spor'a yaptığı açıklamada Onur Kıvrak'a ağır göndermede bulundu. Bordo-Mavili kulübün başkanı Onur'un kendisinden özür dilemesine gerek olmadığını ifade ederek, "Hatayı kime karşı yaptıysa gitsin ondan özür dilemesi gerekir. Bizi şampiyon yapacak olsa da bu yapı içinde barınamayan futbolcuyu burada tutmayız. Bunu herkesin çok iyi bilmesi gerekir" ifadesini kullandı.

ONUR KENDİNİ SAVUNDU
Bu arada Trabzonspor'un eski futbolcusu Milosevski'nin mezarının ziyareti öncesinde genel menajer Süleyman Hurma ile kriz yaşayan ardından kendisine izin verilen ve İstanbul'a dönen Bordo-Mavili takımın kaptanı ve file bekçisi Onur Kıvrak, takımdan ayrılacağı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu söyledi. Krizin daha fazla tırmanmasını istemediğini dile getiren tecrübeli file bekçisi en kısa sürede Bordo-Mavili takımın kampına geri döneceği ve yaşanan olayların üzerine sünger çekeceğini söyledi. Onur, konu üzerinden daha fazla spekülasyon yapılmamasını da istedi. Onur'a para cezası verilmesine ise kesin gözüyle bakılıyor.

KAPTAN ONUR ARTIK GÖZDEN DÜŞTÜ
TRABZON Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu tüm futbolculardan daha ayrı bir önem verdiği Onur'u son yaşanan olaydan sonra sildi. Başkanın tecrübeli kaleci için nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.