Beraat etti dönüyor!

Melo, yaklaşık 2.5 milyon TL'lik ziynet eşyasını Türkiye'ye bildirmeden soktuğu için hakkında dava açılan arkadaşı Ivo Jorge beraat edince Türkiye'ye dönme kararı aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Temmuz 2015 Güncelleme 10 Temmuz 2015, 00:11
Beraat etti dönüyor!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Melo'nun 4 yüzüğü ve 1 bilekliğinin de içinde bulunduğu 2 milyon 406 bin TL değerindeki 54 ziynet eşyasını bildirimde bulunmadan Türkiye'ye soktuğu gerekçesiyle hakkında 'Kaçakçılık'tan dava açılan Portekiz vatandaşı Ivo Jorge soares Monteiro Alves beraat etti. Galatasaray'da yaşanan Melo krizinin ardında bu davanın olduğu ileri sürüldü. Bu mahkeme kararından sonra Felipe Melo'nun Türkiye'ye dönme kararı aldığı ifade edildi. 1 yıl daha Galatasaray ile sözleşmesi olduğu halde Türkiye'ye dönmeyeceğini yönetime bildiren Melo, şimdi kararını değiştirdi ve 20 Temmuz'da takımın ikinci kampı çalışması olan Avusturya'ya katılacağı öğrenildi. Melo ile ilgili dün Hamzaoğlu da net konuştu ve kendisine 20 Temmuz'a kadar izin verdiğini açıkladı.

"20 TEMMUZ'A KADAR SÜRE VERDİM"
nnHAMZA Hamzaoğlu, "Melo bizim elimizi kolumuzu bağlıyor. Kendisiyle konuştum, 20 Temmuz'a kadar süre verdim. Melo'ya 'Kararını ver. Bu süreye kadar kendine takım bulacaksan bul, geleceksen de artık 20'sinden itibaren aramızda ol. Kafanı dinle ve gel' dedim. Melo bizim oyuncumuz. Gelip oynaması lazım. Bir yıl daha kontratı var. Bildiğimiz bir oyuncu. En azından ne alacağımızı biliyoruz" diye konuştu.