Arıboğan iddiası

Turgay Demirel'in 22 yıllık Türkiye Basketbol Federasyonu başkanlığı görevini bırakacağını açıklamasının ardından kulüsler hareketlendi. Adaylığını açıklayan Harun Erdenay'ın yanı sıra Lütfi Arıbğan'ın ida ismi geçiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mart 2015 Güncelleme 19 Mart 2015, 01:00
Arıboğan iddiası

İÇİNDEKİLER

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'in, 30 Mart 2015 tarihi itibariyle görevinden ayrılacağını duyurmasının ardından başkanlık kulüsleri hareket kazandı. basketbolda gözler 90 gün içinde yapılacak genel kurula çevrildi. TBF Yönetim Kurulu, ana statü gereği yapılacak seçimli genel kurula kadar, 30 Mart 2015'den itibaren geçerli olmak üzere asbaşkan Harun Erdenay'ı TBF Başkanlığı görevine oybirliği ile seçti. Ancak Harun Erdenay, bu göreve geçici olarak değil sürekli yapmak istediğini ve aday olacağını önceki günlerde resmen açıklamıştı.

İLK ADAY HARUN ERDENAY
Ancak asıl bomba Galatasaray cephesinden geldi.. Kulislerde ise Erdenay'ın ilk rakibinin eski milli basketbolculardan Lütfi Arıboğan olacağı konuşuluyor. Galatasaray Kulübü'nde önceki dönemde CEO'luk görevi yürüten Arıboğan'ın Galatasaray'ın desteğini aldığı da iddia ediliyor.