Savcılar duruma el koysun

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun hakem Bülent Yıldırım'ı aramasından sonra savcılar işlem yapmalı. Sadece Hacıosmanoğlu için değil başkanların açıklamalarında da savcılar devreye girmeli. Art niyetli hakem varsa biz devreye gireriz. ..Ama bu kafaların değişmesi lazım. Biz Bülent Yıldırım'a güvendik, yanılmadık

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Şubat 2015 Güncelleme 11 Şubat 2015, 02:05
Savcılar duruma el koysun

İÇİNDEKİLER

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Lig TV'de Şansal Büyüka'nın sorularını yanıtladı. Demirören, geçen haftaya damga vuran Hacıosmanoğlu'nun Bülent Yıldırım'ı aramasından havuz konusuna kadar yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. İşte Demirören'in önemli açıklamaları: Kimse Avrupa'da hakem hatasını tartışmıyor. Herkes ileriye bakıyor. Hakem hatası oyunun doğasında var ve olacak. Art niyetli bir hakemimiz varsa, sonuna kadar gideriz ama tehditlerle bir yere gidilmez. TFF'nin ağırlığını herkesin kabul etmesi lazım. Kafaların değişmesi lazım. Başkanların bu tür açıklamalarında savcıların devreye girerek 6222'den işlem yapması lazım. Savcıları göreve çağırıyorum lütfen bu açıklamalarla ilgili işlem yapsınlar.. Yoksa bunun önünü alamayacağız.

BUGÜN BAŞKANLAR ARAR... YARIN DA FUTBOLCULAR
Son yaşanan telefon krizinde savcının 6222'den dolayı devreye girmesi lazım. Maç öncesi hakemi aramak yanlış yerlere gidebilir. Sadece İbrahim Bey için konuşmuyorum. Biz konuştuklarımızı çok tartmalıyız. Yarın başka başkan arar, yarın futbolcu çıkıp arar.. Aramaya devam ederse, ona göre cezasını alır. Her aradıklarında daha fazla ceza alırlar. Hacıosmanoğlu'nun aramasından sonra Bülent Yıldırım hemen Yusuf Namoğlu'nu aradı öyle haberimiz oldu. Önümüzde birçok seçenek vardı ama Bülent hocamıza güvendik ve yanılmadık.

Ey Türk futbolunun patronu Demirören…Ey Türk futbolunun patronu Demirören…

KiMSE HAVUZDAN CIKAMAZ
F.Bahçe Başkanı havuzdan çıkacağım diyor. Hiçbir kulüp ihale süreci bitene kadar havuzdan çıkamaz. Çıkarsa maçlarını kesinlikle yayınlatamaz. Dağılım konusunda ise tüm kulüplerin aralarında anlaşıp bize gelmesi lazım. İhaleyi uzatırken tüm kulüplerden imza aldık. Bizim yayından aldığımız pay yüzde 12. Bununla zaten zor durumda olan 2. ve 3. kulüplere yardım ediyoruz. Tüm takımlarımız UEFA kriterelerine uymalı. Sadece Avrupa'ya gidenler değil diğerlerine de uymak zorunda. Seneye herkes TFF kriterlerine uyacak. Ben giderken Beşiktaş'ın 430 milyon lira borcu vardı, şimdi 1 katrilyona yaklaştı. Ama her kulüp için böyledir, taraftar için harcama yapılır. Hedefimiz tüm kulüplerimizi kurtarmak.

KUPA İÇİN ÖZEL TEŞEKKÜR
TFF Başkanı Yıldırım Demirören Türkiye Kupası yayıncı kuruluşu Turkuvaz Medya Grubu'na teşekkür etti. Demirören "Türkiye Kupası artık Türkiye'yi kucaklıyor. Hepimizin yayıncı kuruluşa teşekkür etmesi lazım" dedi.

E-BİLET İLE OLAYLAR AZALDI
E-Biletle küfrün ve saha olaylarının yüzde 80 azaldı. E Bilet'ten çok memnunuz, istemediğimiz taraftarlar maça gelmiyor olaylar azaldı. Kulüpler bedava bilet dağıtıyordu, bunlar bitti.

SINIRLAMA ZARAR VERDİ
Baktık sınırlama nedeniyle yerli oyuncuların fiyatı çok arttı ve oyuncular kendine bakmamaya başladı. Kulüplerimize çok fazla zarar vermeye başladı. Biz de yabancı kararını değiştirdik.

ADAYLIK İÇİN İLGİNÇ MESAJ
Haziran'da genel kurul var, seçim yapılacak. Başkan olduğum için aday olmama gerek yok. Milli takımımız, beklediğimiz performasının altında ama hangi futbolcu takımında formdaydı ki!

MUHATTAP OLMAM BİLE
Melo benim muhattabım olamaz, ben de Melo'nun muhattabı olamam. Ben Türkiye Futbol Federasyonu başkanıyım, o önemli bir kulübümüzün önemli bir oyuncusu.