Dev maça Yıldırım düştü

Hacıosmanoğlu, "Hakem arkadaşımızla konuştum. Adil yönetim göstermesini istedim" dedi. TFF, Trabzonspor ve Fenerbahçe üçgeninde gergin saatler yaşandı. Demeçler adeta havada uçuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Şubat 2015 Güncelleme 07 Şubat 2015, 00:39
Dev maça Yıldırım düştü

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu önceki, "Hakem hatası görürsem takımı sahadan çekerim" açıklamasının ardından bugün de bomba bir olaya imza attı. Başkan, İstanbul'a geldikten sonra, Bülent Yıldırım'ı telefonla aradığını söyleyerek, "Hak edenin kazanacağını sağlayacak adil bir yönetim göstermesini istedim. Başkaları gibi bizim olmayanı bize vermelerini istemiyoruz" dedi.

HAKLI ŞÜPHELER İÇERSİNDEYİZ
Hacıosmanoğlu, "Rakiplerimize nasıl penaltılar verildiğini veya aleyhte penaltılar verilmediğini görüp de vicdanları rahatsız olmuyorsa zaten o vicdanlara söyleyecek bir şeyimiz yok" diye konuştu. Futbol Federasyonu, Hacıosmanoğlu ve Fenerbahçe'nin daha önce yaptığı açıklamalarla ilgili olarak, "Futbol dünyamızda ahengi bozan ve Türk hakemlerini zan altında bırakan bu açıklamaların artık bir son bulması gerekmektedir" bildirisi yayınladı. TFF, Hacıosmanoğlu'nun, "Bülent Yıldırım ile görüştüm" açıklaması nedeniyle özür dilemesi gerektiğini belirtti. Trabzonspor resmi internet sitesinden, "Haklı şüpheler içersindeyiz" metniyle Aziz Yıldırım'ın bilgisayarında Bülent Yıldırım'ın isminin bulunduğuna atıfta bulundu.