Önce skandal sonra zafer

Hasan Hatipoğlu 2. yarıya geç ç-ı kınca Balıkesir 2 dakika 10 kişi oynadı. 90+2'de gelen gol Balıkesir'e skandal günü zaferle tamamlattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Aralık 2014 Güncelleme 28 Aralık 2014, 00:24
Önce skandal sonra zafer

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 15. haftasında Karabük'te çok ilginç bir olay yaşandı! Kardemir Karabükspor- Balıkesirspor maçının ikinci yarının başında konuk ekip büyük bir hata yaptı ve maça 10 kişi çıktı. Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, 2 dakika sonra bu anormalliği fark etti ve Hasan Hatipoğlu 47. dakikada oyuna girdi. Seke seke oynayan Hasan Hatipoğlu, 1 dakika sonra yedek kulübesine "Beni değiştirin" işareti yaptı. Bunun üzerine Hasan Hatipoğlu sahayı sedyeyle terk etti, yerine Abdülhamit Yıldız oyuna girdi... Balıkesirspor, karşılaşmayı 90+2'de Gökhan Ünal'ın attığı golle 1-0 kazandı ve üst üste 2. galibiyetini alarak alt sıralardan kurtulma yolunda önemli bir adım attı. Kardemir Karabükspor ise Süper Lig'de 15. maçında 8. mağlubiyetini aldı.

BALIKESİRSPOR UZATMALARDA GÜLDÜ
6. dakikada Murat'ın ortasında Kumbela'nın kafa vuruşunu kaleci Emrullah uzanarak toup direk dibinden çıkardı. 45'te Onur'un yerden pasında Kumbela'nın gelişine vuruşunda topu kaleci Emrullah topu uzanarak köşeden çıkardı. 90+2. dakikada Sercan'ın pasında ceza sahasında Gökhan Ünal topla buluştu. Waterman'ı geçen Gökhan sol üst köşeye sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve skoru ilan etti: 0-1.