Rize'de gol düellosu

Spor Toto Süper Lig'de Balıkesirspor iki kez öne geçtiği maçta Çaykur Rizespor ile deplasmanda berabere kaldı. Balkes'in gollerini 16'da Santos ve 56'da Jabbie atarken Rizespor'un sayıları Giray ve Holosko'dan geldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2014 Güncelleme 21 Ekim 2014, 00:49
Rize’de gol düellosu

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig 6. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor ile Balıkesirspor 2-2 berabere kaldı. Son dakikaları heyecan fırtınası şeklinde geçen maçta Balıkesirspor'un gollerini 16. dakikada Andre Santos ve 56. dakikada Khalifa Jabbie atarken, Çaykur Rizespor'un sayılarını 37. dakikada Giray Kaçar ve 79. dakikada Filip Holosko kaydetti.

20 METREDEN VURDU
Maçın önemli dakikaları şöyle: 16. dakikada Balıkesirspor Santos'un golüyle 1-0 öne geçti. Bu dakikada ceza sahasının sol tarafında topla buluşan Santos, yaklaşık 20 metreden attığı sert şutla meşin yuvarlağı sağ yan direğe çarptırarak, filelerle buluşturdu: 0-1. 37'de kazanılan faul atışında Ali Adnan'ın sağ taraftan ceza sahasına yaptığı ortaya Giray Kaçar iyi yükseldi. Bu futbolcunun kafa vuruşunda meşin yuvarlak kalecinin sağından filelerle buluştu: 1-1. 56'da Balıkesirspor korner atışı kullandı. Kale dibindeki Jabbie topu ağlara gönderdi: 1-2. Maçın son sözünü ise Filip Holosko söyledi ve maç 2-2 berabere sonuçlandı.