Gelmesem olmazdı!

Trabzonspor'la 2 yıllık sözleşme imzalayan Vahid Halilhodzic, "Bana çılgın rakamlar teklif edildi ama vermiş olduğum sözü tuttum. Başka bir takıma gitsem vicdanım rahat etmeyecekti" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Temmuz 2014 Güncelleme 16 Temmuz 2014, 00:13
Gelmesem olmazdı!

İÇİNDEKİLER

Dün 2 yıllık sözleşmeye imza atan Vahid Halilhodzic, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte basın toplantısı düzenledi. İlk olarak söze başlayan Hacıosmanooğlu, "Her türlü amacın para kazanmak olduğu dünyamızda, bizden daha güçlü takımların daha fazla maddiyat vermelerine rağmen hocamız bizi tercih etti. Başka takımmar tazminatını ödeyelim diye bize teklifte bulundular. Ciddi rakamlardı ama kabul etmedik" dedi. Önemli tekliflere rağmen Trabzonspor'a verdiği sözü tuttuğunu belirten Halilhodzic, "Eğer başka yere gitmiş olsaydım, kendi vicdanım rahat olmayacaktı. Yalan söylemiş olacaktım" dedi.

3-5 BELKİ 5 OYUNCU!
Transferde nasıl bir yol izleneceğini de açıklayan Halilhodzic, "Yeni oyuncularla ilgili olarak da konuşmak zor. Konuşulan rakamlar inanılmaz düzeylerde. Yani Trabzonspor'un; Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin verdiği o çılgın rakamları vermeye imkanı yok. Transfer sürecini olabildiğince sakin şekilde götürmek lazım. Ama bununla birlikte 3-4 belki de 5 iyi oyuncu almamız gerekiyor. Tabi ki makul fiyatlarla"
dedi.

Monaco 4 milyon vermiş
Fransız ekibi Mocano'nun Halilhodzic için Trabzonspor'a 4 milyon Euro tazminat etklif ettiği ifade edildi.

CEZAYİR'DE EFSANE OLDU
Dünya Kupası'nın ardırdan Cezayir'de harika karşılandıklarını söyleyen Boşnak hoca, "Parayla satın alınamayacak bir duyguydu" dedi.

Türkiye'nin olmaması normal değil
TÜRK futbolunu çok yakından takip edemediğini itiraf eden Halilhodzic, "Türkiye'nin dünya kupasında olmaması normal bir şey değil. Gerek antrenörlerin gerekse futbol yöneticilerinin ciddi şekilde sorgulaması gerektiğini düşünüyorum. Her dünya kupasına Türkiye'nin katılabilmesi lazım" dedi