Tulun&Keser kapışması

Galatasaray'da hoca krizi gerilime neden oldu. Tuchel'i öneren Erdal Keser ile Hollandalı teknik adam isteyen Bülent Tulun'un tartışma yaşadığı ortaya çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Haziran 2014 Güncelleme 26 Haziran 2014, 00:27
Tulun&Keser kapışması

İÇİNDEKİLER

Roberto Mancini ile yolların ayrılmasının ardından dört koldan teknik adam arayan Galatasaray'da tüm girişimlerin sonuçsuz kalması sinirleri gerdi!.. Kısa bir süre önce göreve gelen Erdal Keser ile Bülent Tulun'un sert bir tartışma yaşadığı ortaya çıktı. Alınan bilgilere göre tartışmanın nedeni yeni gelecek teknik direktörün ülkesi... Alman bir ismin göreve gelmesini isteyen ve Thomas Tuchel'i gündeme taşıyan Keser'in, Hollandalı hocalarla görüşen Tulun'a, "Rijkaard ve Hiddink örneği ortada. Hollandalı hoca Türkiye'ye uymaz" dediği belirlendi.

AYSAL DEVREYE GİRDİ!
İkili arasındaki atışmanın sert bir tartışmaya dönüştüğü gelen bilgiler arasında. Gelişmelerden haberdar edilen Başkan Ünal Aysal'ın Keser ve Tulun'la görüşerek barış sağladığı da ifade ediliyor.

SPALLETTİ İLE YEMEK İDDİASI
Ortaya atılan son iddiaya göre Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, listedeki teknik adamlardan biri olan Luciano Spalletti ile İtalya'da baş başa yemek yedi, teklifini iletti. Son olarak Rusya'da Zenit'i çalıştıran İtalyan hocanın Premier Lig'e gitmek istediği ifade edilmişti.