Mancini Mayıs'ta yolcu!

Eski bir G.Saraylı yöneticinin, "Mancini sezon sonunda ayrılıp İtalya'nın başına geçecek. Yönetim Lucescu'ya teklif yaptı" demesi ortalığı karıştırdı. Ancak yönetim bu iddiayı yalanladı. Oysa G.Saray yönetiminin teklif yapmamasına rağmen Lucescu'yla Florya'da yaptığı görüşmede zemin yokladığı ortaya çıktı. Sportif direktörlük için de Hagi'nin ismi ağırlık kazandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Kasım 2013 Güncelleme 20 Kasım 2013, 02:47
Mancini Mayıs’ta yolcu!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da teknik direktör konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Eski bir Sarı-Kırmızılı yöneticinin medyaya yaptığı "Roberto Mancini sezon sonunda takımdan ayrılarak İtalya Milli Takımı'nın başına geçecek. Galatasaray bu nedenle Shakhtar Donetsk'i çalıştıran Mircea Lucescu'ya teklifte bulundu" açıklaması ortalığı bir anda kasıp kavurmaya yetti. Galatasaray Yönetimi dün bu haberleri sert bir dille yalanladı.

LUCESCU SÖYLENTİSİ SİTEDEN YALANLANDI
Galatasaray internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Ne başkanımız Ünal Aysal'ın ne de yönetim kurulumuzun Lucescu ile transfer görüşmesi söz konusu değildir. Bu haberler camiamızı karıştırmaya yöneliktir" dedi. Ancak G.Saray'ın yaptığı bu yalanlamaya rağmen geçen hafta Florya'da yapılan görüşmede Lucescu için yönetimin zemin yokladığı gelen bilgiler arasında.

YEŞİL IŞIK YAKMADI... AMA KAPIYI DA KAPATMADI
Başkan Ünal Aysal'ın Florya'da Lucescu'yla yenen yemekte sezon sonunda Teknik Direktör Roberto Mancini'nin gitme olasılığını hesaba katarak Rumen hocanın ağzını aradığı ortaya çıktı. Bu görüşmede Lucescu'nun Galatasaray'a yeşil ışık yakıp umut vermediği ancak Ünal Aysal'a tamamen kapıyı da kapatmadığı belirlendi. Aysal'ın buna rağmen Lucescu'dan olumlu sinyaller aldığı öne sürüldü.

HAGI'NiN ADI SPOTİF DİREKTÖRLÜK İÇİN GEÇİYOR
Florya'da yapılan görüşmede Lucescu'nun oğlu Razvan'ı tavsiye ettiği ama Ünal Aysal'ın tecrübesiz olduğu gerekçesiyle bu teklife sıcak bakmadığı da iddialar arasında. Bu arada Galatasaray'da başka bir gelişme de sportif direktörlük konusunda yaşandı. Yönetimin efsanevi oyuncuları Gheorghe Hagi ile temasa geçerek Rumen çalıştırıcıyı sportif direktör olarak görev vermeyi planladığı ortaya çıktı.

İTALYANLAR'A GÖRE MANCINI MİLLİ TAKIMA GELECEK
Galatasaray Yönetimi'nin Hagi'ye teklif bile yaptığı ve Rumen hocanın bu teklife prensipte evet dediği de öğrenildi. Hagi daha önce Sarı-Kırmızılı takımda futbolcu ve teknik direktör olarak görev yapmıştı. İtalya'da ise milli takımın başına Prandelli'nin yerine Mancini'nin getirileceği sık sık dile getiriliyor.

GEÇEN HAFTA FLORYA'DA BULUŞMUŞLARDI
Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Lucescu geçen hafta Florya'ya gelerek burada Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve Mancini ile bir araya gelmişti. Aysal'ın bu görüşmede Lucescu için zemin yokladığı gelen bilgiler arasında.