3 Kasım savaşı

Aziz Yıldırım tüm üyelere SMS göndererek destek istedi. Başkan ayrıca Ali Koç'u listesine dahil etmek için ikna savaşı veriyor. Mahkeme kararıyla listeleri görme hakkını elde eden M.Ali Aydınlar ise Ataşehir'deki ofisinde hummalı bir şekilde çalışıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2013 Güncelleme 31 Ekim 2013, 01:42
3 Kasım savaşı

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe'de 3 Kasım'daki kongreye artık sayılı günler kaldı. Başkan Aziz Yıldırım ile onu bu seçimde en çok zorlayacak isim olan başkan adaylarından M.Ali Aydınlar arasındaki savaş giderek kızışıyor.Yeniden adaylığını koyan Yıldırım tüm kongre üyelerine SMS ile seslendi. Yıldırım bu SMS'de özetle, "Siz oylarınızla büyük F.Bahçe'yi yarattınız. Aslında siz seçiminizi yapmıştınız ama izin vermediler. Sizler bunun bir seçim olmadığını 3 Temmuz ile hesaplaşma olduğunu biliyorsunuz" dedi.

'HAYIR' DİYEN KOÇ'U İKNAYA ÇALIŞIYOR
Aziz Yıldırım SMS dışında eski yöneticilerden Ali Koç'u yönetime katmak için büyük uğraş veriyor. Koç yönetime girmeyeceğini söylese de Yıldırım'ın son ana kadar Koç'u ikna etmeye çalışacağı öğrenildi. Daha önce olumsuz yanıt veren Mahmut Uslu'nun ise bu kararından vazgeçtiği ve Yıldırım'ın listesinde yer alacağı öğrenildi.

MAHKEMEDEN GELEN KARAR SEVİNDİRDİ
Faruk Ilgaz Tesisleri'ni seçim ofisi olarak kullanan Yıldırım'ın iki, üç kişi dışında aynı yönetimle seçime girmesi bekleniyor. Ataşehir'deki seçim ofisinde hummalı bir çalışma yapan Aydınlar'a ise dün mahkemeden iyi bir haber geldi. Mahkeme Aydınlar'ın kongre üyelerine ait bilgileri almasına karar verdi. Bu da Aydınlar'ın yolunu açtı.

İSTANBUL' A ÖZEL UÇAK KALDIRACAK
Listesini TÜSİAD üyelerinden oluşturacak olan M.Ali Aydınlar üyelerine projelerini anlatmak için tüm gün çağrı merkezinde görüşmeler yapıyor. Anadolu'daki derneklerden Yıldırım'a tepki oylarını toplamayı hedefleyen Aydınlar bu amaçla çeşitli şehirlerden İstanbul'a uçak kaldıracak. Üyeler ring seferleriyle Arena'ya götürülecek.

VİZYONU YUKARIYA ÇEKMEK İSTİYOR
Mehmet Ali Aydınlar'ın Fenerbahçe'nin vizyonunu daha yukarı çekmek için camianın önde gelen isimleriyle de görüştüğü belirlendi. 'Hodri meydan' parolasıyla yola çıkan Mehmet Ali Aydınlar'ın kongreyi lehine çevirmek için her kozu oynadığı öğrenildi. Aydınlar'ın ofisinde üyelerle tek tek görüştüğü gelen bilgiler arasında.

ÖZAYDINLI KABUL ETTİ
Aziz Yıldırım'ın kader ortakları Murat Özaydınlı ve Mahmut Uslu'nun yönetime katılması bekleniyor.

DOĞAN SÜRE İSTEDİ
Aziz Yıldırım, Gaziantep eski Belediye Başkanı Celal Doğan'a teklif götürdü. Yıldırım haber bekliyor.

KOÇ'TAN HABER BEKLİYOR
Yıldırım, Ali Koç'a tekrar teklif etti. Koç ilk önce kabul etmedi. Ancak Koç'u ikna etmeye çalışıyor.

ESKİ DOST RAKİP OLDU
Aziz Yıldırım'a ilk kez bu kadar ciddi rakip çıktı. Aydınlar, hummalı şekilde seçim çalışmasını sürdürüyor.

YILDIRIM YİNE İDDİALI
1998 Şubat ayından beri başkanlık yapıyor. Cezaevinde yatarken rekor oyla tekrar başkan seçilmişti.