O paraya İbrahimovic'i alırım

Bodrum'da 'Barbie' isimli teknede gerçekleşen zirveye Fani Aysal ve Fulya Terim de katıldı... Başkan Aysal'ın Arda için ısrarcı olan Fatih Terim'e "Arda'yı ben de istiyorum ama o paraya gider İbrahimovic'i alırız" dediği öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ağustos 2013 Güncelleme 15 Ağustos 2013, 01:48
O paraya İbrahimovic’i alırım

İÇİNDEKİLER

Cimbom' da gündem Arda Turan... Milli futbolcunun transferi için büyük uğraş verilirken önceki gün Bodrum'da Başkan Ünal Aysal ve teknik direktör Fatih Terim arasında çok kritik bir zirve gerçekleşti. Ve TAKVİM bu zirveyi adım adım görüntüledi. Ünal Aysal'ın Bodrum'a demirlediği Barbie isimli dev teknesindeki buluşmaya ilk olarak Fatih Terim ve eşi Fulya Terim geldi... Tatil için Türkbükü'ndeki evlerinde bulunan Terim çiftini damatları Ahmet Baran Çetin bir botla tekneye bıraktı. Kısa bir süre sonra Başkan Ünal Aysal da teknedeki yerini aldı. Bu kritik zirvede Yunanistan'dan dönen, Aysal'ın eşi Fani hanım da hazır bulundu. Yenilen yemeğin ardından Ünal Aysal ve Fatih Terim'in aynı bir odaya geçerek transferi masaya yatırdığı öğrenildi. Aysal'ın ısrarla Arda'yı isteyen Terim'e, "Hocam ben de Arda'yı en az sizin kadar yeniden takımda görmek istiyorum. Transfer için de uğraşıyoruz. Fakat ortada dolaşan rakamlar inanılmaz boyutta. Biz o paraya gider İbrahimovic'i alırız" dediği öğrenildi.

G.SARAY'IN 1 KURUŞU BİLE ÇOK DEĞERLİDİR!
İmparator'un bu sözleri büyük bir anlayışla karşıladığı ve "Benim için de Galatasaray'ın 1 kuruşu bile önemlidir. Evet Arda'yı istiyorum ama maddi koşullar oluşmazsa bu kadroyla yola devam ederiz" dediği belirlendi. Başkan Aysal'ın önümüzdeki günlerde Atletico Madrid yönetimiyle son bir görüşme yapacağı ve transferle ilgili nihai kararın vereliceği ifade ediliyor.

BURAK'I YENİDEN KAZANMAMIZ GEREKİYOR
İkilinin kritik zirvesinde ikinci gündem maddesi ise Burak Yılmaz oldu... Yıldız futbolcunun Fenerbahçe maçı sonrası tavırları nedeniyle Aysal'ın tedirgin olduğu ve Terim'e, "Yabancı sınırı varken Burak gibi bir oyuncuyu kaybedemeyiz. Onu yeniden kazanmalıyız" dediği öğrenildi. Terim'in de Burak konusunda ne gerekiyorsa yapılacağı konusunda garanti verdiğ belirlendi.

AYSAL TAKIM ELBİSE TERİM ŞORT GİYDİ!
Barbie isimli dev teknede gerçekleşen zirveye Başkan Ünal Aysal takım elbise ile geldi. Fatih Terim'in ise yeşil tonlarından oluşan tişört ve şort giymesi dikkat çekti.

HALİL ÇİLİNGİR