Karara göre CASacaklar

Siyah-Beyazlılar, uzun süredir peşinde oldukları Brezilyalı yıldız oyuncu Ronaldinho için 28 Ağustos'ta çıkacak kararı bekliyor... Avrupa Kupaları'na katılım hakkı kazanılırsa Brezilyalı oyuncu Ocak ayına kalmadan bitirilecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ağustos 2013 Güncelleme 06 Ağustos 2013, 00:53
Karara göre  CASacaklar

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta uzun süredir transfer gündeminde olan Brezilyalı yıldız Ronaldinho konusunda yeni bir taktik gündeme geldi. Brezilyalı yıldızı kadrosuna katmakta kararlı olan Siyah- Beyazlılar, şimdi de 28 Ağustos'ta açıklanacak Avrupa Kupası kararını bekleyişe geçti. 1 yıl Avrupa Kupaları'ndan men cezası alan Beşiktaş'ın cezası kaldırılırsa Siyah-Beyazlılar, Brezilyalı yıldızı Ocak'a kalmadan bitirmek için bütün imkanlarını seferber edecek. Avrupa'dan men kalkmazsa Brezilyalı yıldızın transferi zorlanılmayacak ve Ocak ayına bırakılacak.

MATRI İÇİN DE SESSİZ BEKLEYİŞ SÜRÜYOR
Beşiktaş'ta forvet hattı için adı geçen bir diğer isimse Juventus'un etkili isimleri arasında yer alan Matri... Torino ekibinden ayrılmasına kesing özüyle bakılan oyuncu için başka taliplerin de olması üzerine ağırdan almaya karar veren Siyah- Beyazlı yönetimin son ana kadar bekleme kararı aldığı ifade edildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic'in de Matri'yi istediği sızan haberler arasında yer alıyor.

ADEBAYOR İSTERSE HEMEN BİTİRİLECEK...
Siyah-Beyazlılar'da Tottenham'ın Togolu golcüsü Adebayor da gündenden düşmüş değil. Tottenham'ın Valencia'dan Soldado'yu almasıyla iyice gözden düşen ve takımda forma bulma şansı azalan Adebayor'un da takımdan ayrılmaya sıcak baktığı, ancak Avrupa Kupaları'nda oynayan bir takıma gitmek istediği kaydedildi. Togolu, Beşiktaş'a gelmeye ikna olursa transfer hemen bitirilecek.

RONALDİNHO'YU KİM İSTEMEZ
Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, Ronaldinho için net konuştu. Brezilyalı yıldızı, kendisinin istemediğini belirten Bilic, "Ancak, Ronaldinho ile çalışmam diyen teknik adam çok azdır. Çalışmak isterim" dedi.

ALMEIDA...
Bilic, Almeida içinse, "Gol için daha aç olmalı. Takımda kalmasını ve katkı sağlamasını isterim" dedi.