24 saat içinde bu iş biter

Şu anda gündemlerinde sadece Cardozo olduğunu söyleyen Abdullah Kiğılı, "Görüşmeler devam ediyor. Fakat 24 saat içinde bu işin mutlu sonla biteceğini tahmin ediyorum" açıklamasını yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Temmuz 2013 Güncelleme 27 Temmuz 2013, 03:28
24 saat içinde bu iş biter

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe sonunda büyük bombayı patlatıyor. Sarı-Lacivertli yönetim çok uzun süredir uğraştığı Oscar Cardozo transferinde artık mutlu sona bir adım uzaklıkta... Fenerbahçe camiasının haftalardır beklediği büyük müjde Başkanvekili Abdullah Kiğılı'dan geldi.

AYRINTILAR GÖRÜŞÜLÜYOR
Kığılı, sabah.com.tr'ye özel açıklamada, gündemlerinde sadece Oscar Cardozo'nun olduğunu söyledi. Görüşmelerin sürdüğünü de ifade eden Kiğılı, "Cardozo transferinin 24 saat içinde açıklanacağını düşünüyorum. Benfica ile görüşmeler devam ediyor. Sadece ufak pürüzler var. Onlar da çözülüyor" diye konuştu. Abdullah Kiğılı, "Cardozo, Fenerbahçe'ye hayırlı olsun diyebilir miyiz?" sorusuna ise, "İnşallah" yanıtını vererek transferi müjdelemiş oldu.

10+3 MİLYON EURO!
Portekiz'den gelen haberlere göre Fenerbahçe ve Benfica en sonunda mukabakata vardı. Sarı-Lacivertliler'in Benfica'ya 10+3 milyon Euro ödeyeceği ifade ediliyor. Fenerbahçe yönetiminin 10 milyon Euro'yu taksitler halinde vereceği, 3 milyon Euro'nun ise bonus olduğu belirlendi. Öte yandan Cardozo'nun alternatifi olan Emenike konusunda da önemli gelişmeler yaşanıyor..

EMENIKE DE İMZAYA HAZIR!
Nijerjalı golcünün menajeri Erdem Konyar, Fenerbahçe'nin istemesi durumunda bu transferin biteceğini söyledi. Emenike'nin aklının Fenerbahçe'de olduğunu ifade eden Konyar, "Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'nin Spartak Moskova yönetimi ile görüşmesi oldu. Eğer kulüpler anlaşırsa Emenike seve seve imzayı atar. Çünkü yeniden Türkiye'ye dönmek istiyor" ifadesini kullandı.