Halil Altıntop devri resmen sona erdi

Bordo-Mavili takıma 2 sene önce Eintracht Frankfurt takımından katılan tecrübeli oyuncu ile yollar ayrıldı. Sözleşmesi karşılıklı olarak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2013 Güncelleme 29 Haziran 2013, 01:25
Halil Altıntop devri resmen sona erdi

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da Halil Altıntop'un sözleşmesi feshedildi. Bordo-Mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, "Kulübümüz sporcularından Halil Altıntop'un sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Kamuoyuna duyurulur" ifadesine yer verildi.

2 YIL FORMA GİYDİ
Bordo-Mavili kulüp ile 2011- 2012 sezonu öncesi sözleşme imzalayan ve takımda iki sezon forma giyen Halil Altıntop'un sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitiyordu.

15 GOL ATTI!
E.Frankfurt takımından büyük umutlarla transfer edilen Halil Altıntop, Bordo-Mavili kulüpte geçirdiği 2 sezon boyunca beklentilerden uzak kaldı. Bundesliga'daki performansıyla milli takıma kadar yükselen Halil, 63 resmi maçta 15 kez fileleri havalandırdı.

ÜNAL: KENDİ İSTEDİ
Trabzonspor Genel Direktörü Ünal Karaman, ayrılık teklifinin Halil Altıptop'tan geldiğini söyledi. Karaman, kamp boyunca 4 hazırlık maçı yapacaklarını, lige en iyi şekilde hazırlanacaklarını söyledi.

HALİL'E BİR ÇOK TAKIMDAN TEKLİF GELDİ
Halil Altıntop'a birçok Anadolu kulübü ile yurt dışından teklif geldiği ifade ediliyor. Ancak bu takımların isimleri kamuoyuna açıklanmadı.