Aysal bombaladı

Transferlerle ilgili de konuşan Aysal, "Arda'yı istiyoruz, o da bizi istiyor. Fakat Atletico bırakmıyor. Quaresma gündemde, olmaz diyemem. Malouda ile ilgilenmiyoruz. Chedjou listemizde. Terim isterse Melo kalır. Pazartesi günü (yarın) düğmeye basacağız" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2013 Güncelleme 19 Mayıs 2013, 01:57
Aysal bombaladı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Trabzonspor maçı sonrası soluğu Kanaltürk'te yayınlanan Top Bizde programında aldı. Aysal gündem yaratacak açıklamalar yaptı. İşte o sözler: "Arda konusunda niyetimiz var ama bekleyip göreceğiz. Atletico Başkanı'yla konuyu görüştüm. Arda'yı gönderdiğim zaman, Fatih Terim pek memnun değildi. Hatta aramızda bazen şakalaşıyoruz. Terim bıyık altından gülüyor. Arda dönmek istiyor ama hocası onu bırakmıyor. Atletico'daki hocası izin verirse onu alırız. Terim, Melo'yu isterse onu takımda tutarım. Fakat ben başkan olarak onun bu sezonki performansından memnun kalmadım."

MALOUDA'DAN ASLA ÇİLEK OLMAZ!
"Malouda çilek olmaz. Onunla ilgilenmiyoruz ama hoca isterse eğer tabii alabiliriz. Çok deneyimli bir oyuncu, her takımda oynayabilir tabii. Chedjou listemizde, ilgileniyoruz. Eksiğimizi tamamlayabilecek bir oyuncu. Ama henüz masaya oturup iş adamı sohbetine dalmadık."

AZİZ YILDIRIM'IN SÖZLERİ TALİHSİZ
"Pazartesi (yarın) hocayla görüşeceğiz. Elimizde güzel bir liste var. Buradan bakacağız. Devlet, bize yaptığı yardımın 3 katını F.Bahçe'ye yaptı. Elimizde belgeler var ama açıklamıyoruz. Aziz Yıldırım'ın açıklamaları çok talihsiz. Gündemi geren açıklamalar bunlar."

100'ER BİN EURO PRİM!
Galatasaraylı futbolcular 19. şampiyonlukla birlikte prestijin yanı sıra hatırı sayılır bir primin de sahibi oldular. Sarı- Kırmızılılar, 100'er bin Euro prim almaya hak kazandı.

GALATASARAY'IN KASASI DOLDU!
Galatasaray, lige katılım payı ve oynadığı karşılaşmalar sonrası 20 milyon TL, şampiyonluk için 15 milyon TL, toplam şampiyonluk sayısı için 19 milyon TL, Devler Ligi'ne doğrudan katılım hakkını aldığı için 20 milyon TL olmak üzere toplamda tam 100 milyon TL'yi kasasına koydu.

ŞAMPİYONLUĞU HAKETTİK!

G.Saray'ın kaptanı Sabri, "Şampiyonluğu sonuna kadar hakettik. Taraftarımız coşkuyla kutlasın" dedi.