Çek bir destan daha

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz F.Bahçe, 3. tur rövanşında Çek ekibi Viktoria Plzen ile kozlarını paylaşacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mart 2013 Güncelleme 14 Mart 2013, 09:15
Çek bir destan daha

İÇİNDEKİLER

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe, Çek ekibi Viktoria Plzen ile üçüncü tur rövanş karşılaşmasında bugün kozlarını paylaşacak. Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Grafe yönetecek. Saat 22.05'te başlayacak mücadeleyi STAR TV naklen ekranlara getirecek. Önceki gün Galatasaray'ın Schalke'yi eleyerek Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkmasıyla büyük sevinç yaşayan Türkiye, bugün de Fenerbahçe'nin çeyrek finale yükselmesiyle çifte bayram yaşamak istiyor. Fenerbahçe'de statü gereği oynayamayan Emre'nin yanı sıra kırmızı kart cezalısı Meireles ve ilk karşılaşmada sakatlanan Webo da takımdaki yerini alamayacak futbolcular arasında...

FENERBAHÇE BUGÜN HANGİ SONUÇLA TURLAR!
Çek ekibi Viktoria Plzen ile deplasmanda yaptığı ilk maçı 1-0 kazanan Fenerbahçe'nin adını çeyrek finale yazdırması için 0-0 da dahil alacağı her türlü beraberlik yetiyor. Sarı-Lacivertliler, maçı kazanması durumunda zaten bir üst tura çıkıyor. Eğer, Plsen normal süreyi 1-0 önde bitirirse maç uzayacak. Plsen, 2-1 veya 2 farklı bir skorla sahadan ayrılırsa Çek ekibi çeyrek finale yükselecek.

TARİH YAZMAK İÇİN SAHADA OLACAKLAR

Fenerbahçe, Avrupa Ligi üçüncü tur rövanşında karşılaşacağı Çek ekibi Viktoria Plzen'i eleyerek şeytanın bacağını kırmak ve tarihinde ilk defa bir Çek ekibi karşısında turlamak istiyor. Sarı-Lacivertliler, elemeli turlarda daha önce Çek ekipleriyle 3 kez eşleşirken rakiplerine elenerek veda etti. Sarı-Lacivertliler, Bohemians Prag, Sparta Prag ve Sigma Olomouc eşleşmelerinde elenmişlerdi.

3 OYUNCU SINIRDA!
Fenerbahçe'nin bugün Viktoria Plzen ile yapacağı karşılaşmada 3 oyuncusu sarı kart sınırında bulunuyor. Sarı-Lacivertliler'de Volkan, Mehmet Topal ve Caner Erkin kart görürse bir sonraki turda olamayacak.

FENERBAHÇE, 182. RANDEVUDA
Avrupa Ligi üçüncü turunda bugün Çek ekibi Victoria Plzen ile rövanş maçına çıkıcak olan Fenerbahçe, Avrupa arenasındaki 182. maçına çıkmış olacak. Oynadığı 181 maçta 64 galibiyet alan Sarı- Lacivertliler, 83 kez yenilirken 34 karşılaşma ise barebirlikle sonuçlandı. Fenerbahçe, 227 gol atarken 282 gol yedi.