Evimin direği!

G.Saray'da bu sezon 5 kez direğe takılan ve henüz ağları sarsmayı başaramayan Hamit Altıntop, G.Birliği karşılaşmasında iki kez topu direğe nişanladı. Cimbom ise bu sezon 17 kez direğe takıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mart 2013 Güncelleme 09 Mart 2013, 00:38
Evimin direği!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'a sezon başında Real Madrid'ten transfer olan Hamit Altıntop, sene boyunca yaşadığı talihsizlikleri Gençlerbirliği karşısında da aşamadı ve 2 kez sert vuruşları direğe takıldı.

2 KEZ DİREK
Süper Lig'in ilk haftasında Kasımpaşa, 16. haftada Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi gruplarında iki Manchester United mücadelelerinde ve Devler Ligi 2. tur ilk maçında Schalke karşısında direği nişanlayan tecrübeli oyuncu, bu sezon 6. kez bu şanssızlığı yaşadı.

17 KEZ DİREK ENGEL
Fatih Terim'in düzenli olarak forma şansı verdiği isimlerden olan Hamit Altıntop, Sarı- Kırmızılı forma altında henüz golle buluşamadı. Öte yandan Hamit kadar Galatasaray takımının da direklerle arası iyi değil. Galatasaray, bu sezon toplam 17 kez topu direğe nişanladı ve taraftarına saç-baş yoldurttu.

TEK POZİSYON GOL OLDU
Maçtan sonra konuşan Hamit, "İlk yarı iyi bir maç çıkardık ama top bir türlü girmedi. Rakip ise tek pozisyonda golü buldu. Söylenecek birşey yok" diye konuştu.

HASAN ŞAŞ GERİ DÖNDÜ!
1 maçlık cezasını çeken Hasan Şaş, dün takımın başında sahaya çıktı. Hafta içi kolu kırılan Ümit Davala da kulübedeki yerini aldı.

PETROVİC'TEN ZAN İTİRAFI!
G.Birliği'nden Petrovic'e dirsek attığı için oyundan atılan Gökhan Zan'a G.Birliği futbolcusundan destek. Petkovic, "Gökhan'ın bana müdahalesi var ama kasıt yok. TFF ceza vermemeli" dedi.