2008 ruhu iş başında

A Millilerimiz, EURO 2012 Play Off'unda Hırvatistan ile yapılacak maçlara 2008'deki Hırvatistan zaferini izleyerek hazırlanıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Kasım 2011 Güncelleme 09 Kasım 2011, 01:39
2008 ruhu iş başında

İÇİNDEKİLER

Euro 2012 Play-Off'unda Hırvatistan ile son derece ktirik iki karşılaşmaya çıkacak olan A Milli Futbol Takımımız'ın kurmayları, oyuncuları karşılaşmaya psikolojik olarak hazırlamak için ilginç bir yönteme başvurdu. Ay-Yıldızlılarımız'ın EURO 2008'de çeyrek finalde Hırvatistan'i yendiği maçın kasetlerini hazırlatılarak oyunculara izlettiriliyor.

BUNU DAHA ÖNCE YAPTIK
Liglerinden yorgun ve moralsiz gelen oyuncuları kafa olarak Hırvatistan maçlarına hazırlamak isteyen milli kurmaylar, 2008'deki zaferin görüntülerini oyunculara izleterek, "Hırvatistan'ı daha önce yendik. Bunu yine yapabiliriz" mesajı vererek güven aşılamaya çalışıyor.

PES ETMEYEN KAZANIR
Takımla sürekli irtibat halinde bulunan ve oyuncuları yalnız bırakmayan yardımcı antrenör Oğuz Çetin ve idari koordinatör Okan Buruk'un oyuncularla toplu olarak yaptıkları konuşmalarda, "2008'deki maçta pes etmeden kazandık. Mücadeleyi sonuna kadar sürdürürsek yine kazanan biz oluruz" dedikleri öğrenildi.