Tek yürek tek bilek

Fenerbahçe'nin hocası ve futbolcular Metris'te başkana, "Yanındayız" mesajı verdi. Taraftarlar ise bugün oynanacak Shakhtar maçında son yaşananları protesto edecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2011 Güncelleme 21 Temmuz 2011, 00:11
Tek yürek tek bilek

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe kenetlendi... Şike soruşturması nedeniyle büyük bir darbe yiyen Sarı-Lacivertliler'de dün hareketli bir gün yaşandı. Teknik Direktör Aykut Kocaman futbolculardan Emre Belözoğlu, Volkan Demirel ve Mehmet Topuz'la birlikte Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti. Ziyarete yöneticilerden Ünal Uzun da geldi.

AÇIKLAMA YAPMADI
Görüşme sonrasında ne Aykut Kocaman ne de futbolcular her hangi bir açıklama yapmadı. Ancak gerek Kocaman'ın gerekse futbolcuların morallerinin bozuk olduğu gözden kaçmadı.

SHAKHTAR'LE ÖZEL MAÇ
Bu arada yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde bugün Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'le bir hazırlık maçı oynayacak. Karşılaşma saat 21.00'de başlayacak. Fenerbahçeli taraftarlar bu maçta birlik ve beraberlik gösterisine hazırlanıyor. Sarı-Lacivertli tribünlerin başta TFF olmak üzere savcılık ve Trabzonspor'u protesto etmeye hazırlandığı öğrenildi. Taraftarlar maç öncesi de Kadıköy'de buluşacak.