Ağa Odyakmaz çaycı Karan

Cezaevinde koğuşağası Mecnun Odyakmaz olurken Ümit Karan çaycılık yapıyor. Getir-götür işi ise Korcan'a ait..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Temmuz 2011 Güncelleme 15 Temmuz 2011, 00:00
Ağa Odyakmaz çaycı Karan

İÇİNDEKİLER

Şike soruşturması kapsamında tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderilenler arasında ilk sıralarda yer alan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Eskişehir'in eski futbolcusu Ümit Karan ve Sİvas'ın kalecisi Korcan Çelikay'ın cezavinde işbölümü yaptıkları ortaya çıktı..

KORCAN GETİR-GÖTÜRCÜ OLDU
Tutuklanan futbolcu ve yöneticiler Metris Cezaevi'nde ilk haftalarına girerken, cezaevi yaşantısına ilişkin bilgiler de sızmaya başladı. Gelen bilgilere A-17 koğuşunda bir arada kalan tutuklular arasında iş bölümü yapıldı. Bu iş bölümüne göre Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz "koğuş sorumlusu" oldu. Koğuşun idaresinden ve cezaevi yönetimiyle ilişkilerinden sorumlu olan Odyakmaz bulunduğu koğuşun idarecisi konumunda. Kaleci Korcan ise cezaevi jargonunda "getir-götür işlerini yapan kişi" olarak bilinen "meydancı" olarak görevlendirildi. Ümit Karan ise "çaycı" olarak görevlendirildi. Bülent Uygun ise koğuşta kalan tutukluların kantinden yapacakları alışverişler için kullandıkları fişlerin sorumlusu oldu.

BÜLENT UYGUN'A TELEFON UYARISI
Öte yandan Fenerbahçeli taraftarların bulunduğu yan koğuşa "Sizde cihaz (telefon) var mı?" yazıp not gönderen Uygun'un yakalanıp uyarı aldığı bildirildi.