Es-Es evinde tekledi

Yeni hocası Bülent Uygun ile 2 maçta 6 puan toplayan Eskişehir, sahasında ağırladığı A.Gücü ile golsüz berabere kaldı. Uygun'la yeniden şans bulan Ümit Karan ise 2. yarı forma giydi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2010 Güncelleme 01 Kasım 2010, 16:29
Es-Es evinde tekledi

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'de 10 hafta mücadelesinde Eskişehirspor sahasında konuk ettiği Anakargücü ile 0-0 berabere kaldı... Yeni teknik direktörü Bülent Uygun ile çıktığı 2 maçta 6 puan toplayan Eskişehirspor bu kez sahasında 2 puan yitirdi...

2 TAKIM DA ÇOK KAÇIRDI
Karşılaşmaya hızlı başlayan evsahibi ekip Eskişehirspor oldu.. Kırmızı-Siyahlı ekip ilk yarıda Batuhan ve Sezgin ile net gol pozisyonlarından yararlanamadı ve soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gidildi. İkinci yarıda da iki takım yakaladığı ataklardan sonuç alamayınca karşılaşma başladığı gibi sona erdi: 0-0.

ÜMİT KARAN 3 HAFTA YOK
Eskişehirspor'da Rıza Çalımbay döneminde kadroya alınmayan Ümit Karan, oyuna 46. dakikada dahil oldu. Ancak tecrübeli yıldız 74. dakikada sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kaldı. Karan'ın 3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

FENER'İ DÜŞÜNÜYORUZ
Maçtan sonra konuşan Eskişehir'in hocası Bülent Uygun, "Stres nedeniyle ilk yarıda iyi oyun sergileyemedik. İkinci yarıyla birlikte seyircinin coşkusuna ayak uydurmaya başladık. Pozisyonlara girdik, ama gol atamadık. Futbolcularımı ortaya koydukları oyundan dolayı tebrik ediyorum. Fenerbahçe maçına iyi hazırlanacağız" ifadesini kullandı.