Bülent Tulun: G.Saray ateş çemberinde

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Şubat 2010 Güncelleme 15 Şubat 2010, 12:19

İÇİNDEKİLER

* G.Saray önce A.Madrid, sonra Beşiktaş'la zorlu bir maç yapacak. Sizce bu süreçte Sarı- Kırmızılı takım ne yapabilir?
G.Saray'ın bu haftayı maç yapmadan geçirmesi elbette bir avantaj. Çünkü sakat oyuncuları vardı. Bu süreç toparlanmalarını sağlayacak. Antalya'da 3 günlük kamp yapmaları doğru bir karar. Futbolcular böyle zorlu maçları önce kafalarında oynamalı. G.Saray'da son maçlarda sadece oyuncular değil teknik heyet de formsuz. Cimbom kupadan elenerek bir kulvara veda etti. Önünde 2 A.Madrid ve 1 Beşiktaş maçı var. A.Madrid'le deplasmanda oynanacak ilk maç çok önemli. Buradan avantajlı bir skorla dönmeleri şart. İspanyol ekibi her ne kadar son maçlarda iyi olmasa da sonuçta bir firma. Galatasaray için üçlü süreç zorlu geçecek.

* Jo'nun adı sık sık gece hayatında geçiyor. Bu durum sizce takımı olumsuz etkiler mi?
Profesyonel futbolcular açısından bunlar son derece doğal. Bir futbolcunun elbette özel hayatı olacak. Dostlarıyla, kız arkadaşlarıyla, eşleriyle gezip tozacaklar. Önemli olan onların gece hayatının yeşil sahalara yansımamasıdır. Eğer sahada başarılı olursa gerisi hiç önemli değil.

* Rijkaard'ın takım içinde bazı oyunculara ayrıcalık tanıdığına inanıyor musunuz?
Teknik adamların kendilerine göre doğruları vardır. Takımın iskeletini bozmadan bazı değişiklikler yapabilirler. Galatasaray'da futbolcuların haklarının yenildiğini düşünmüyorum. Hele Frank Rijkaard gibi bir hocanın adam kayıracağına asla inanmam.


HANGİ
FUTBOLCU NEREDE DOĞDU? İŞTE CEVABI...

TÜRKİYE GOL KRALLARI VE GOL SAYILARI

SÜPER LİG'İN EN PAHALI FUTBOLCULARI

İŞTE DÜNYANIN EN İYİ KALECİLERİ

GALATASARAYLI ÜNLÜLER

TÜRK FUTBOLUNUN EN PAHALI TRANSFERLERİ

DÜNYANIN EN İLGİNÇ STADYUMLARI


DÜNYA BU TRANSFERLERİ
KONUŞUYOR