Cumhur'un bayramı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara seslendi. Erdoğan daha sonra muhtarlara balkabağının içinde getirilen aşureden ikram etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ekim 2015 Güncelleme 27 Ekim 2015, 01:41
Cumhur’un bayramı

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlarla bir araya geldi. Erdoğan, buradaki konuşmasında 28 Ekim'de Cumhuriyet Resepsiyonu vereceğini ve her ilden herhangi bir unvanı olmayan 10'ar vatandaşın çağrılacağını belirtti. Erdoğan şöyle devam etti:

* Bizi eleştirenler lafa gelince en büyük cumhuriyetçidir. Bunlara sormak lazım siz cumhuriyet için bugüne kadar ne yaptınız! Sadece hakaret ederler. Avara kasnak gibi ne işe yaradıkları belli değildir.

* Hadi dışarıdakileri anladık da içerideki mankurtların durumu bizi üzüyor. Ben faniyim. Bugün varım, an be an yarın olmayabilirim.

* Artık tüm kurumlarıyla bu devlet milletin emrindedir.

* Biz Suriyeli, Iraklı ayırt etmedik. Ensar kültürü ile o bombalardan kaçan her kardeşimize kapıyı açtık. Yarın aynı şeyler bizim de başımıza gelebilir. Birileri Türkiye'yi Suriye'deki kaosa, kargaşaya sürüklemek için çalışıyor. Maalesef içimizden bazıları da buna destek veriyor.