Bizi koalisyona muhtaç etmeyin

Başbakan Davutoğlu, İzmir Ödemiş'teki mitinginde, 'Allah bizi koalisyona muhtaç etmesin. Oylarınızı öyle sağlam verin ki ne olur beni Kılıçdaroğlu ve Bahçeli ile muhatap etmeyin' dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2015 Güncelleme 25 Ekim 2015, 01:35
Bizi koalisyona muhtaç etmeyin

İÇİNDEKİLER

İzmir'in Ödemiş ilçesi ve Adana'da miting yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Kuvayi milliye hareketinin yurduna, efelere, zeybeklere, aziz ecdadımıza selam olsun" diye sözlerine başladı. Davutoğlu, şöyle konuştu:

'CİDDİYETSİZLER'
"Allah bizi hiç kimseye muhtaç etmesin. Allah bizi 1 Kasım'dan sonra koalisyona muhtaç etmesin. Oylarınızı öyle sağlam verin ki, mührünüzü öyle sağlam basın ki, komşunuzu, eşinizi ve dostunuzu sandığa öyle bir aşkla götürün ki, ne olur beni bir daha Kılıçdaroğlu ve Bahçeli ile muhatap etmeyin. Kemal Bey, bırakın hükümet kurmak gibi bir ciddi işi, terör belasıyla biz uğraşırken, baş başa görüştüğümüz konuları bile sır olarak saklamayacak kadar ciddiyetsizlik gösterdi. Bizi onlara muhtaç etmeyin. Bahçeli'ye gönderip 'hayır' cevabı almamıza sebep olmayın." Davutoğlu, evlenmek isteyen gençlere eş bulmak için yardım edecekleri konusunda kendisini eleştirenlere "Onlar gençleri dağda ölüme gönderiyor, biz ise gençlere gelecek, hayat, sevgi, muhabbet, sevgi veriyoruz" cevabını verdi.

Ceyhan TORLAK - Onur TUNGUT