İnlerine girip onları alacağız

Başbakan Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'ne darbe girişiminde bulunan Gülen Cemaati'ne operasyon sinyali verdi: Daha önce açıklamıştım ya, bunların inine gireceğiz, hepsini çıkaracağız. Çünkü, bunlar Türkiye'yi tehdit ediyorlar

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mart 2014 Güncelleme 02 Mart 2014, 02:26
İnlerine girip onları alacağız

İÇİNDEKİLER

Başbakan Tayyip Erdoğan, Kırklareli ve Denizli'de coşkulu bir şekilde karşılandı. Her iki kentte de mahşeri bir kalabalığa seslenen Erdoğan, Fethullah Gülen ve cemaatine sert açıklamalar yaptı:

Türkiye'de, 91 yıllık Cumhuriyet tarihimizin en çirkin darbe girişimi, en büyük ihaneti yaşanıyor. Sadece bir dava dosyasında, 3 bine yakın insanı dinlediler. Kendileri hariç herkesi dinlemişler. Bakanları, milletvekillerini dinlemişler. Sanatçıları, gazetecileri dinlemişler. Siyasi partilerin genel merkezlerini dinlemişler. Ama biz şimdi onların izini sürmeye başladık. Bunların inine gireceğiz ve bunları çıkaracağız oralardan. Çünkü bu ülkenin ulusal güvenliğini tehdit edenlere karşı bizim koruma görevimiz var. SİZ bize böyle bir görev verdiniz millet olarak. Bu görevi yerine getireceğiz. Böyle bir ihanet, böyle bir alçaklık olabilir mi? Türkiye'nin, son derece mahrem, gizli, stratejik görüşmelerini dinlemiş, bunları da birilerine servis etmişler. Paralel devletin hesabını göreceğiz. Hesap çok ağır olacak.

PENSİLVANYA VE KUKLASI
2010'da CHP Genel Başkanıyla ilgili çirkin bir kaset yayınlandı. Ortaya çıkan o kasetle, CHP'yi yeniden dizayn ettiler ve işte şimdiki genel müdürü göreve getirdiler. Kendisi kasetle CHP'nin başına geçti. O gün talimat verdim ve bu yayını kestirdim. Niye? Çünkü bizim ahlak anlayışımızda, edep anlayışımızda böyle bir şey olamaz.

Bunları kim yapar? Pensilvanya yapar mı, yapar. Kendisi kasetle genel başkan oldu. Kasetle gelen kasetle gider bu böyledir. Milletin oyuyla gelen de milletin oyuyla ancak gider. CHP, şu anda, Pensilvanya'daki o zat tarafından idare ediliyor. CHP'nin Genel Başkanına, Pensilvanya'daki hocası akıl veriyor. Eline kasetler gönderiliyor, montaj kasetler. Akıl veriyor, yol gösteriyor. 90 yıllık parti CHP, şu anda, Pensilvanya'daki bir zat tarafından adeta kukla gibi oynatılıyor.

Bunlar, kendilerine göre tarihler belirlediler. Aralık'ta iktidarı belirleyecekler. Tabi olmadı. Plan, ocakta belirleyecekler, ocak da tutmadı. Şimdi yeni hedefleri var. 30 Mart seçimlerinde AK Parti yüzde 35 altına düşecek, nisanda da yeni hükümet kurulacak. Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış. İnşallah milletim 30 Mart'ta bunlara gereken dersi verecek, hiç endişe etmiyorum.

BİR KEZ DOĞRU SÖYLEDİ

CHP'nin Genel Müdürü, o koltuğa oturalı 4 yıl geçti. 4 yıl boyunca söylediği, sadece bir tane doğru cümle var. Ne diyor? "Yalancıdan, hırsızdan Başbakan olmaz" diyor. İnanın, 4 yıl boyunca söylediği tek doğru cümle bu. Evet. Yalancıdan, hırsızdan Başbakan olmaz. İşte onun için bu CHP Genel Müdürü başbakan olamıyor ve olamayacak. İşte onun için CHP tek başına iktidara gelemiyor ve hiçbir zaman da gelemeyecek.

RAHŞAN AFFIYLA YIRTTI

Çünkü yalancılık bunlarda, iftira bunlarda, dedikodu bunlarda. Hırsızlık derseniz, tamamen bunlarda. Yolsuzluk bunlarda. Baskı, zulüm, ayrımcılık, yasaklama bunlarda. Ey Genel Müdür, sen SSK genel müdürü iken zaten yolsuzlukların içindeydin. Seni Rahşan affıyla kurtardılar... Rahşan affı çıkmamış olsaydı sen de şu an İSKİ'nin genel müdürü gibi içerde olurdun. Bunların bütün tarihleri, bütün geçmişleri, bir yolsuzluk tarihidir, baskı tarihidir, zulüm tarihidir, darbe tarihidir.

GÜLEN'İN YALANLARINA BİR ÖRNEK DAHA VERDİ

1995 yılında, geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz değerli gazeteci dostumuz merhum Savaş Ay, bu Pensilvanya'daki zatla, bir röportaj yaptı. O zat 'Cebrail gelse, Türkiye'de bir parti kursa, onun partisini bile desteklemem' diyor. Neden, siyasetten uzakmış, siyasetle ilgisi yokmuş. Sonra da bu saygıdan uzak ifadeyi kırk dereden kırk türlü su getirerek tevil etmeye çalıştılar. Allah affetsin.

Bunların televizyonunda Peygamber Efenidimizle alakalı olarak Miraç'tan indirip kamyonete bindirdiler. Cebrail parti kursa desteklemem diyen zat, şu anda bütün gücüyle CHP'yi destekliyor

Hasan AY